• DOLAR 32.556
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2448.464
  • ...
Tutak`ta irşad programı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Ağrı İl Müftülüğü tarafından her ay bir İlçede planlanan Özel İrşat Programının üçüncüsü akşam ile yatsı namazları arasında Tutak Merkez Camiinde icra edildi. Tutak İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde düzenlenen programa Ağrı İl Müftüsü İzani Turan, Ağrı İl Müftü Yardımcısı Şevket Dilmaç, Patnos İlçe Müftüsü Abdulvahap Şakrak, Hamur ilçe Müftü Vekili Mustafa Tunçeli ve Ağrı İl Müftülüğü Musiki Korosu katıldı.
 
Tutak İlçe Müftüsü Naci Çakmakçı`nın açılış konuşması ve Hamur ilçe Müftü Vekili Mustafa Tunçeli`nin okuduğu aşırla başlayan programda Ağrı İl Müftülüğü Musiki korosunun seslendirdiği Türkçe, Kürtçe ve Arapça ilahi ve kasidelerle duygusal anlar yaşandı.
 
Patnos İlçe Müftüsü Abdulvahap Şakrak`ın Dilin Afetlerine dair sohbetinden sonra Tutak Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Ali Kaya`nın okuduğu mevlit bahri ile devam etti.
 
İl Müftüsü İzani Turan ise konu hakkında kısa bir sohbet yaptı. Ağrı İl Müftü Yardımcısı Şevket Dilmaç tarafından yapılan duadan sonra program kılınan yatsı namazı ile sona erdi.
(M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir