• DOLAR 32.549
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2445.806
  • ...
 İdris Naim Şahin: Açıklamalarım Çarpıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, TBMM`de AK Parti Grup Toplantısı sonrası yaptığı açıklamanın, etik ve objektif habercilik anlayışıyla bağdaşmayacak şekilde çarpıtılarak, kamuoyunu yanıltıcı mahiyette yansıtıldığını söyledi.

"Yaptığım her açıklamayı cımbızlama yöntemiyle farklı yerlere çekme çabası sürüyor"

Açıklamasının, basında yer alma biçimine yönelik açıklama yapan Şahin, "Medyanın, bakanlık dönemimden bu yana yaptığım her açıklamayı cımbızlama yöntemiyle farklı yerlere çekme çabasını hala devam ettiriyor olması, doğrusu düşündürücüdür, bir kasıt olduğu izlenimini vermektedir. Medyanın uzun süredir neden hakkımda böyle bir kampanya yürüttüğü sorusunun cevabını aziz milletimizin takdirine bırakıyorum" dedi.

Grup toplantısı sonrasında medya mensuplarının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin şahsıyla ilgili yorumlarını kendisine sorduğunu hatırlatan Şahin, sözlerine şöyle devam etti:

"Ben de bu sorulara cevaben Sayın Bahçeli`nin karakterimle ve icraatlarımla ilgili yorumlarına karşılık "Doğru söylemiş" ifadesini kullandıktan sonra bunun dışındaki siyasi değerlendirmesinin Sayın Bahçeli`ye ait olduğunu, kendisinin siyasi görüşleri hakkında değerlendirmede bulunamayacağımı vurguladım. Buna rağmen bazı medya organlarının objektif bir şekilde bu açıklamama yer vermek yerine, bundan farklı anlamlar çıkararak, kamuoyunu yanıltıcı ve yönlendirici bir tutum takınması, kendilerini nerede konumlandırdığı konusunda da ipuçları vermektedir. Diğer taraftan, bazılarının oyununu bozduğumuza, birilerinin işine çomak soktuğumuza dair beyanlarımın farklı imalarla yansıtılması da bu çabanın bir başka tezahürüdür ve esasen oyunu bozulanlarla, bir kısım medyanın nasıl bir ilişkisi olduğu konusunda soru işaretleri uyandırmaktadır."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir