• DOLAR 32.526
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2488.926
  • ...
 `Annesi Benim` Diyenlerin Sayısı 5`e Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Antalya`da 5 yıldır `Umut` isimini verdiği felçli gencin bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı`nın örnek davranışı Rusya gündemine oturdu.

5 kadın, kendilerinin Umut`un gerçek annesi olduğu iddiasıyla, konuyu Rusya gündemine taşıyan televizyon programının bu haftaki yayınına çıktı. Umut`un gerçek annesi, DNA testinden sonra belli olacak.

Gündeme oturdu

2008 yılında Antalya`da geçirdiği trafik kazası sonrası hafızasını yitiren ve felç kalan, kimsesi olmayan Rus gencini himayesine alan ve ona yıllardır evladı gibi bakan Gülsüm Ana`nın hikayesi Rus Televizyonlarının en çok izlenen programlarından birinde geçen hafta gündeme gelmişti.

Program hem bir dramı hem de bir insanlık örneğini gözler önüne sermişti. Yayına katılan Gülsüm Ana`yı, sanatçı ve konuklar ayakta alkışlamış, gösterdiği fedakarlığın önünde saygıyla eğildiklerini dile getirmişlerdi. Gülsüm Ana, gencin gerçek ailesini yıllardır aradığını, onları bulunca gözü gibi baktığı "Umut`unu" teslim edeceğini gözyaşları içinde söylemişti.

“Annesi benim” diyen 5 Rus kadını canlı yayına çıktı

Aradan bir hafta sonra, 5 Rus kadını, yine aynı yayında, gözyaşları içinde kendisinin Umut`un gerçek anneleri olduğunu iddia etti.

Umut’un hikayesi “Rus aile yapısı”yla ilgili tartışmaya yol açtı

Tam da burada herkes şu soruyu sordu: Aileler çocuklarına karşı duyarsızlaşıyor mu? Çünkü çoğu, çocuklarının nereye gittiğinden ve en son nerede olduğundan haberdar bile değil. Kimisi oğlunun Moskova`ya, kimisi Soçi`ye gezmeye, kimisi de denizci olarak yurtdışına çalışmaya gittiğini sonra da haber alamadıklarını söyledi.

Konu, Rus toplumunun kanayan yarası "Aile yapısını" tekrar gündeme getirdi. Gülsüm Ana`nın ve ailesinin sade ama bir o kadar da `Umut` dolu hayatı tekrar tekrar ekrana getirilirken, Ruslar özeleştiri yapmaktan kaçınmadılar."Biz niye böyle olduk?"

Genel kanaat “Umut’un yeri Gülsüm Ana’nın yanı”

Umut`un gerçek annesi DNA testinden sonra belli olacak. Yayına katılanların genel kanaati ise, "Umut`un" yerinin Gülsüm Ana`nın yanı olduğu yönünde.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir