• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Birevim Faizsiz Ev ve Araba Sahibi Yapıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ülkemizde ev sahibi veya araba sahibi olmak isteyenler gerekli birikime sahip değilse banka kredisine yöneliyor. Bu kredi beraberinde size avantajlar sağlasa da alınacak olan evin ve arabanın üzerinde ekstra bir maliyet yüklemektedir. Bu maliyet ile alınacak olan şeyin tercihi farklı olacaktır. Çünkü vade uzunluğuna göre bazen alınacak ürünün bedeli kadar bir maliyet eklenmesi bu duruma neden oluyor.

Faiz ödemeden ev almak içinse doğru finansmana yönelmek gerekiyor. İlk akla gelen para biriktirmek olsa da bu günümüzde pek mümkün görünmüyor. Bir diğer seçenekse yakın çevrenizden para almak oluyor. Bunun ödemesi de sorunlu olacağı için banka kredisi doğru gibi gelse de en iyi seçim Birevim finansmanı oluyor.

Birevim Faizsiz Ev Sahibi Yapıyor

Birevim sunmuş olduğu özel finansman sistemiyle ev almak isteyenleri bir gruba topluyor. Bu sayede çekiliş, sıralı sistem ve değer artışlı sistem sayesinde insanlar düzenli bir şekilde ödeme yaparak ev sahibi olabiliyor. Bunun içinde sizden bir faiz istenmiyor.

Bu durum imkansız gibi görünse de doğru şekilde oluşturulan yöntem ile birlikte insanlara bunu doğru hale getiriliyor. Tek yapmanız gereken Türkiye’nin herhangi bir noktasından alacağınız evi tercih etmek olacaktır. Evi belirledikten veya belirlemeden hemen sonra başvurunuzu yapmak sizler için yeterli olacaktır.

Birevim Faizsiz Araba Sahibi Yapıyor

Günümüzde faiz ödemeden araba sahibi olmak insanlar için hayal gibi geliyor. Ancak bu aslında o kadar çok zor değildir. Bunun olabilmesi için doğru noktaya başvuru yapmak yeterli oluyor. Doğru başvuru sayesinde hiç faiz ödemeden, istediğiniz ödeme planını belirleyerek araba sahibi olmanız mümkün olmuyor.

Birevim sistemi sayesinde faiz ödemeyecek olmanız daha rahat bir seçim yapmanız ve doğru şekilde ödeme yapmanıza imkan tanıyacaktır. Bu imkanı kullanmak isteyenlerin bağlantı kurması gerekiyor. Bulundukları şehirde ki şubeye giderek veya telefon ile irtibata geçerek bu sisteme dahil olabilirsiniz. Peşinat, ara ödeme, ödeme planı gibi birçok detayı siz belirleyip istediğiniz şekilde almış olduğunuz arabayı ödemeniz mümkün olacağını unutmamanız gerekiyor.

https://www.birevim.com/

https://www.birevim.com/faizsiz-ev.html

https://www.birevim.com/faizsiz-araba.html

İLANDIR

Bu haberler de ilginizi çekebilir