• DOLAR 32.566
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2443.109
  • ...
Okuma yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA- Yaptığı İslami etkinliklerle gündeme gelen İkra Eğitim Ve Dayanışma Derneği Bursa`da okumaya teşvik adına düzenlemiş olduğu Okuma Yarışmasında dereceye girenleri İkra-Der Emek Temsilciliğinde yaptığı bir programla ödüllendirdi.
 
Programda konuşan Yunus Karagöl okumanın önemine vurgu yaparak, çağımızda okumaya olan rağbetin gittikçe düştüğünü belirtti.
 
İkra-Der Eğitim ve Gençlik Komisyonu Başkanı Hasan Şenol ise daha önce de buna benzer okuma yarışmaları düzenlediklerini söyleyerek, "Önce ki okuma yarışmalarında dereceye girenleri çeşitli hediyelerle ödüllendirdik. bu yılda daha sürpriz bir hediye olan Bisiklet ödülüyle gençlerin okumaya olan teşvikini artırmak istiyoruz" dedi.
 
3 hafta süren yarışmada 2500 sayfa kitap okuyarak 1. Olan Muhammed Bakırhan Bisiklet ile ödüllendirilirken 2. Olan Muhammed Aras Ayakkabbı 3. Olan Hakan Aydoğan ise kol saati ile ödüllendirildi.

İkra-Der Eğitim ve Gençlik Komisyonu Başkanı Hasan Şenol yarışmada dereceye girenleri tebrik ederek gayretlerinin devamını diledi. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir