• DOLAR 32.445
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2442.632
  • ...
MNG Kargo Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye’nin her iline 800’den fazla şubesi bulunan MNG Kargo, kargo alım ve dağıtım potansiyeli yüksek yerlerde bireysel müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilecek gezici şube özelliğini taşıyan Mobil Teslimat Şubeleri ile de hizmetler verilmektedir. Online mng müşteri hizmetleri adresini kullanarak bireysel ve kurumsal tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz.


MNG Kargo Telefon Numarası

Kurye çağırmak, kargo takibi yapmak, en yakın şubeyi öğrenmek, Hasar/ kayıp bildirimi yapmak için MNG Kargo ile hızlı görüşmeler sağlamak isteyen müşteriler MNG Kargo iletişim numaralarını arayarak işlem yapabilir. Çağrı merkezi numaralarını kullanarak hizmetler hakkında detaylar bilgiler alınabilir. İstek ve şikayetler için destek sağlanabilir.
* MNG Kargo Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası

Müşteri hizmetlerine her zaman ulaşmak kolay olmayabiliyor. Çağrı merkezine bağlanırken hatlardaki arama yoğunluğuna göre bir süre beklemeniz gerekebilir. Ancak en kısa sürede sorun, istek ya da şikayetleriniz için dönüşler sağlanacaktır.

En çok karşılaşılan sorunlardan biri MNG Kargo takip numarası öğrenme, telefon ile kargı durumunu öğrenme, kargo ile ilgili görüş ve şikayet bildirme olacaktır. Müşteriler kendi başına çözemedikleri sorunlar için mng müşteri hizmetleri numaraları üzerinden destek alarak sorunlarına net çözümler bulabilirler.

MNG Kargo Direk Bağlanma

MNG Kargo 2003 yılından bu yana kargo hizmeti vermektedir. MNG Holding iştiraki olarak çalışan firmanın kurucusu Aslan Kut olmaktadır. Şubelerinin yanında 7 tane teknolojik aktarma merkezi bulunur. 26 aktarma noktasına sahip olan firma, 15 bölge müdürlüğü kapsamında çalışır.

Araç takip sisteminin geliştirilmesi ile firma müşterilerine interaktif bir bilgi hizmeti sunmaktadır. Bunun için internet alt yapı imkânlarını kullanıyor. Mobil kurye hizmetleri ile hızlı ve güvenilir hizmetler sunmaktadır. Müşteri hizmetlerine beklemeden bağlanmak için:
https://www.direkbaglanma.net/mng-kargo-musteri-temsilcisi-cagri-merkezi-direk-baglanma.html
MNG Kargo İletişim Formu

Öneri, istek ve şikayetleriniz için MNG müşteri hizmetleri online iletişim formunu kullanabilirsiniz. Form üzerinden;
- form doldurma nedeninizi
- gönderi takip numaranızı
- fatura numarasını
- kişisel bilgileriniz ve ulaşım adresinizi yazarak mesajınızı iletebilirsiniz. En kısa zamanda mesajınıza cevap verilecektir.

Online olarak MNG Kargo sistemi üzerinden kurye çağırabilir, kurumsal çözümlerden yararlanabilir, kargonuzu takip edebilirsiniz. Site üzerinden güncel kampanyaları takip edebilir, yurt içi ve yut dışı tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir