• DOLAR 32.57
  • EURO 34.929
  • ALTIN 2436.602
  • ...
Gündemi Yakından Takip Edin!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tüm dünyada neler olup bittiği bilmek vatandaşın en doğal hakkıdır. Haber değeri olan, haber yapılmaya uygun olan konu ve olaylara günlük yaşamda sıkça karşılaşılmaktadır. Bu konu ve olayları da doğruluk ve gerçeklik çerçevesinde yansıtmak önemlidir. Her vatandaş dünyada olan biteni doğru bir şekilde öğrenmek ister. Burada görev haber sitesine düşmektedir. Vatandaşın memnuniyeti için doğru ve gerçek haberin verilmesi haber sitesinin en temel görevleri arasındadır. Haberso sitesi de güncel haberlerin yanı sıra doğru ve gerçek haberleri vatandaş ile buluşturmaya özen göstermektedir. Yer ve zaman fark etmeden, insanlar istediği vakit siteye girerek yazılan haberleri okuyarak bilgi sahibi olabilir ve yorumda bulunabilir.

www.haberso.com sitesinde bulunan konu başlıkları ile değişik kategorilerde vatandaşı bilgilendirme amacı taşımaktadır. Spordan magazine, son dakika haberlerinden kültür haberlerine kadar geniş bir haber yelpazesi sunmaktadır. Haberlerin anlatımında yazı dili önem taşımaktadır. İnsanların anlayabileceği ölçüde basit bir dil kullanımı ve akıcı bir anlatım gerekmektedir. Haberso da bu özelliklere dikkat ederek haberleri insanların karşısına çıkarmaktadır.

Sadece Türkiye'den değil dünyadan da haber sunmaktadır. Dünya genelinde olup biteni sitede sunan Haberso, güncel ve doğru yurtdışı haberleri için uğraşmaktadır. Gerek magazin dünyasında gerek siyaset alanında gerekse spor alanında dünyada olup biteni sitesinde insanlara faydalı olacak şekilde sunmaya özen göstermektedir. Her an olup biteni sitede insanlara sunmaya özen göstermektedir. Haber sitesine giren kişiler de üst kısımda geçen haber şeridinde son dakikalarda olup bitenleri kolayca görebilmektedir.

Köşe yazarlığı yapmak hem bilgi hem de marifet gerektirmektedir. Türkiye'nin ve dünyanın gündeminde olup bitenleri kendi bakış açılarıyla doğru şekilde anlatmak köşe yazarlarının görevidir. Haberso sitesinde de farklı ve zengin bakış açılarına sahip köşe yazarlarının yazılarını bulmak mümkündür.

Yine dünya genelinde ve Türkiye'de spor camiasında gelişen olayların yer aldığı sitede spora dair her haber bulunabilir. Çeşitli spor dallarına ait güncel ve doğru haberler Haberso'da insanların karşısına çıkmaktadır. Süper Lig puan durumundan sakatlık haberlerine, transfer haberlerinden spordaki diğer gelişmelere kadar çeşitli haberlere ulaşılabilir.

Sitede göze çarpan bir başka özellik de çok okunan ve çok konuşulan haberler için ayrı başlıkların bulunmasıdır. Gündemdeki haberlerden göze çarpan ve çokça okunanlar çok okunan başlığı altında bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hakkında merak edilenlerin olduğu çokça konuşulan haberler de sitede yerini almıştır.

Haber sitesinin alt kısmında bulunan alanda sitenin çeşitli sosyal medya hesaplarının bulunduğu görülmektedir. Güncel haberler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler bu sosyal medya hesaplarını takip edebilir. Reklam ver kısmı da tanıtım yaptırmak isteyen kuruluşlar ve kişiler için hazırlanmıştır. Yine bu bölümde bulunan iletişim kısmında hem telefon numarası hem de mail adresi bulunmaktadır. Haberso sitesi, kendisine ulaşmak, şikayet ve yorumlarda bulunmak isteyen kişiler için açık kapı bırakmaktadır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir