• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.414
  • ...
​Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediye Başkan Vekili olarak göreve başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Valilikten Belediyeye geçen Hacıbektaşoğlu, birim amirleri tarafından karşılandı. Hacıbektaşoğlu, Başkanlık makamında yaptığı konuşmada, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını söyledi.

Yıllar sonra yeniden Siirt'e hizmet etmenin nasip olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, şöyle konuştu: "Bütün Siirtli vatandaşlarımıza Belediye olarak gece gündüz yılmadan, bıkmadan çalışacağız. Gerek şehrin imarı, gerek gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Siirt Belediyesi ve diğer belediyelerle yardımlaşma ve dayanışma içinde olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Hacıbektaşoğlu, "Bu işlerde öyle sihirli bir el yok çalışmak var, emek vermek var. Belediyelerimizin bütün imkânlarını, insan kaynağımızı, bütün gücümüzü, vatandaşımız için seferber etmeye çalışacağız. El birliği ve güç birliğiyle insanlarımıza hizmet edeceğiz. Ben Siirtli vatandaşlarımızdan, esnafımızdan çiftçimize, bütün insanlarımızdan 7'den 70'e öncelikle hayır duası ve desteklerini bekliyorum. Biz onların hadimiyiz, onlara hizmet edeceğiz." dedi.

Hacıbektaşoğlu, daha sonra Güres Caddesi esnafını ziyaret etti. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir