• DOLAR 32.507
  • EURO 34.901
  • ALTIN 2452.139
  • ...
Batman`a 3 köprülü kavşak yapılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman kamuoyunun uzun zamandır merakla beklediği ve Batman`ın ulaşım sorununu büyük ölçüde rahatlatacak köprülü kavşaklarla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Milletvekili Özdemir, Batman`a yapılacak 3 köprülü kavşağın ihalesinin 22 Şubat`ta gerçekleştirileceği müjdesini verdi.

Özdemir, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, yapılacak olan köprülü kavşakların farklı seviyelerde olacağını belirterek, önümüzdeki ayın 22`sinde gerçekleştirilecek ihaleyle birlikte ihaleyi alan firmanın hemen işe başlayacağını bunun da normal süreç içinde Mart ayı olduğunu söyledi.

Batman`da Eski Devlet Hastanesi Kavşağı, Anadolu Lisesi Kavşağı (Müftülük Kavşağı), Gültepe Bölge Hastanesi Kavşağı olmak üzere 3 noktada yapılacak köprülü kavşakların Batman`ın trafik çilesini sona erdireceğine dikkat çeken Milletvekili Özdemir, köprülü kavşakların tamamlanmasıyla Batman`ın modern şehirlerdeki trafik akışına kavuşacağını ve kente modern bir hava sağlayacağını sözlerine ekledi.

Önemli bir maliyetle gerçekleştirilecek köprülü kavşakların en kısa sürede bitirileceğini de ifade eden Özdemir, projenin aynı yıl içinde bitirilmesi için büyük çaba gösterileceğini söyledi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir