• DOLAR 32.374
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2411.93
  • ...
SON DAKİKA
Hasbihal
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Başörtüsü Uzun bir zaman oldu seninle konuşmayalı… İstedim ki seninle hasbihal edelim, hal olup halden anlayalım; uzun uzun konuşalım bu ne haldir!

Seni bilirim soğuk demlerde bile bu halde değildin bahardan bahseder gülistana çevirirdir mekânı, dar mekânlar ferah olur soluk olurdun bir ezgi okur yüreklere ağıt yakardın be ne hal!

Seni bilirim saçına ak düşmeden bıyıkların terlemeden bilirim uzun uzun dert dinler derman olurdun çare olur dertlenirdin hayata dair uzun emel beslemez ufuklara dalıp manen yol çizerdin yolcular gelirdi yolculuk yapardın yol arkadaşın bazen tek olurdu bazen yüzlercesi sen hep aynı coşku ile dinle ey kardeş manen bir yoldayız der başlardın konuşmaya ne haldir bu kardeş!

Vefalıydın vefa imandandır der dostlarını yalnız bırakmazdın yalnız kalınır ama dostsuz kalınmaz der her daim dostlarına vefalı olurdun bu ne haldir!

Ölü toprağı yemiş gibi sessiz kaldın köşede duruyorsun konuşmaya takadın yok kardeş bu haldir bu sessizlik kalk uyar ses ol yolcu ol yol gidenlerin ardından iz bul iz bırak gülümse yetimlerin başını okşa sana yol göstermek haddim değil ama yolcu yolda gerek daim olmak gerek gardeş bu haldir!

İstedim ki seninle uzun uzun bir hasbihal edelim yad edilmesi gerekenleri yad edelim gardeş bu ne haldir.
 
Zafer Can / Batman – Yaş: 20

Bu haberler de ilginizi çekebilir