• DOLAR 32.533
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2413.433
  • ...
Ağrı Rahmet-Der: “Cinsel sapkınlıklar toplumun huzurunu baltalıyor”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Erbaş hakkında yapılan suç duyurusuna tepkiler gelemeye devam ediyor. Ağrı’da faaliyet gösteren Rahmet-Der Başkanı Mehmet Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanına gösterilen tepkinin ahlaksızca olduğunu söyledi.

Aslan, “Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Cuma hutbesinde bahsetmiş olduğu zina ve eşcinsellikle alakalı ifadelerinden sonra, kendisine karşı toplumun bazı kesimlerinden, bazı barolardan ölçüsüz, saygısız ve de ahlaksızca tepkiler gelmeye başladı.” dedi.

Bu tür sapkınlıkların toplumun huzurunu baltaladığına dikkat çeken Aslan, şunları söyledi:

“İnsanlığın fıtratına aykırı olan ve Allah'ın lanetlediği eşcinselliği, özgürlük ve insan hakları maskesi ile meşrulaştırmaya çalışanlar, hayvanların sahip olmuş olduğu tarzda bir özgürlük istiyor olabilirler ama yaptıklarının Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışmak olduğunu kendilerine hatırlatmak isteriz. Bizlerde insan olarak, Müslümanlar olarak, bu tarz sapkınlıkların toplumun huzurunu baltaladığını, neslimizi ifsat ettiğini açık ve gür bir ses ile haykırıyoruz.  Ağrı Rahmet-Der olarak, Ali Erbaş'ın ifade ettiği şeylerin sadece kendi görüşleri değil, aynı zamanda Allah'ın emirleri olduğunu ve insan hak ve özgürlüklerinin de Yüce yaratıcının kanunları ile sınırlı olduğunu herkese hatırlatmak istiyoruz.” (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir