• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Rahmet Gıda Bankası Yine Köprü Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN- Merkezi,Mardin`in Kızıltepe ilçesinde bulunan Rahmet Gıda Bankası ile elindeki giyim ve gıda yardımı dağıtmak isteyen Uluslararası Gözbebeği yardım Derneği Suriye`den Mardin`e sığınan yaklaşık 250 mülteci aileye giyim, battaniye ve gıda yardımında bulundu.
 
Merkezi İstanbul`da bulunan Gözbebekleri Derneği Mardin Şubesi gıda, giyim, yiyecek ve ev eşyasından müteşekkil 250aileye yetecek yardım paketlerini mültecilere dağıtmak üzere Kızıltepe`de hizmetlerine aralıksız devam eden Rahmet Gıda Bankası`na gönderdi.
 
Gözbebekleri Derneği genel merkezi tarafından gönderilen yardım malzemeleri bizzat Rahmet Gıda Bankası Genel Başkanı Mehmet Şirin öz tarafından teslim alınarak, iki gündür aralıksız mültecilere dağıtılıyor.
 
GözbebekleriDerneğin Genel Başkanı Mehmet Mazi "Biz muhtaçlara bilhassa Gözbebeğimiz olan kimsesiz çocuklara yardım etmeyi hedeflemiş oluyoruz. Getirmiş olduğumuz muhtelif yardımları Kızıltepe de bulunana-STK ların yardımı ile tespit edilmiş ailelere dağıtarak onları sevindirmek bizde mutlu oluyoruz" dedi.
 
Herkesi mültecilere yardımcı olmaya davet eden genel başkan Mehmet Mazi bundan sonra da mültecilere yönelik Yardımlarının süreceğini belirti."dedi.
(Masum Erden-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir