• DOLAR 32.273
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2458.478
  • ...
Virüsün arkasında dünyanın en zengin adamı var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber Merkezi

Malumunuzdur koronavirüs ile ilgili hastalık kadar hastalığın nasıl ortaya çıktığı da merak konusu.

Komplo teorileri havada uçuyor.

Küreselciler insanlığın nüfusunu azaltmak ve Çin’in yükselişini durdurmak için laboratuvar ortamında böyle bir virüs icat etti diyen de var, Çin dünya egemenliğine doğru ilerlerken tek rakibi olan Batı medeniyetinin gücünü törpüledi diyen de var…

Batı bu virüs sayesinde milyarlarca dolar sigorta ve yaşlı nüfusa verdiği emekli parsından kurtulmaya çalışıyor. Virüsü kim çıkarmış olursa olsun Batının işine yarıyor, yaşlı ve üretmeyen üstüne üstlük devlete yük olan bir kesimden kurtuluyor cümleleri bile kullanılabiliyor.

Komplo teorileri ile gerçekliğin içiçe geçtiği şu zaman diliminde bir açıklama da Trump’un eski danışmanı Roger Stone’den geldi.

Stone, koronavirüs salgınında dünyanın en zengin adamlarından Bill Gates'in parmağı olabileceğini söylüyor

Bir radyo programında konuşan Stone, Bill Gates'in hedefinin insanlara mikroçip yerleştirmek ve aşıları zorunlu hale getirmek için bu virüsün yayılımında bir parça olduğunu iddia ediyor.

Bilindiği üzere  Bill Gates 2015 yılında yaptığı bir konuşmada “Önümüzdeki 10 yılda bir şey 10 milyon insanı öldürürse bu muhtemelen savaş değil, oldukça bulaşıcı bir virüs olacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir