• DOLAR 32.271
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2464.432
  • ...
SON DAKİKA
Büyük şeytan ABD ve siyonist işgal çetesinden sinsi plan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), büyük şeytan ABD ve siyonist işgal çetesinin dünya kamuoyunun Coronavirusle meşgul olduğu sırada Batı Şeria bölgesinde işgal rejimi devletine ilhak edecek bölgelerin bir haritasını çıkarmak için son aşamaya geldikleri uyarısında bulundu.

Bu sinsi planın bilgisi, FKÖ'ye bağlı Toprağın Savunulması ve Yahudi Yerleşimine Karşı Mücadele Ulusal Ofisi'nin yahudileştirme faaliyetleri hakkında hazırladığı haftalık raporda yer aldığı belirtildi.

Raporda, ABD ve siyonist çetesinden ortak bir grubun, bu günlerde Batı Şeria'da işgal rejimine ilhak edilecek bölgelerin belirlenmesi için hazırlanan haritaya son şeklini vermeye çalıştığına yer verildi.

Ayrıca raporda, Air Amim adlı işgal rejimi insan hakları kuruluşunun açıklamasına dayanarak işgal çetesinin, Trump'ın da desteğiyle Coronavirus salgınını istismar ederek bölgenin ve dünya kamuoyunun olaya kayıtsız kaldığı bir dönemde ilhak işlemini gerçekleştirmeye hazırlandığına yer verdi.

Öte yandan raporda, işgal çetesinin Batı Şeria ve Kudüs'teki yeni yahudileştirme projelerini onaylamak ve mevcut yerleşim merkezlerini genişletmek için de Coronavirus salgınını istismar ederek bu fırsattan yararlandığına vurgu yapıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir