• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 11 Ocak 2013 Cuma günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


5 OCAK GAZETESİ: YILMAZ SKANDALI TBMM`ye TAŞIDI
Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İncirlik Hava Üssü`nde ABD`li askerlerin, ibadfet yerine saldırarak kutsal kitabımız Kuran-ı Kerimi parçaladıkları iddiasını TBMM gündemine taşıdı. Yılmaz, İçişleri Bakan ı İdris Naim Şahin`in cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi.

Olay Bir An Önce Açığa Çıkarılmalı
Ak Parti Adana İL Başkanı Ziyaettin Yağcı, İncirlik Üssü`nde bir grup ABD`li askerin camiye saldırdığı iddialarıyla ilgili olarak, yetkililerden olayın bir an önce açığa çıkartılmasını istedi.


GAZETE KENT: KÜSTAH ABD ASKERİ KUR`AN YIRTMIŞ
Küstah ABD askeri Kur`an-ı Kerimi yırtmış, camiyi tahrip etmiş, gözler şimdi savcıda.

Türk Diyanet Vakıf-Sen`den Sert Kınama
Türk Diyanet Vakıf-sen Adana Şube Başkanı Ayhan Arabacı, ABD askerlerinin yılbaşı gecesi İncirlik Üssü içerisinde yer alan ve Türkiye askerlerin ibadet ettiği camiyi basıp, minberi kırdığı ve Kuran yaktığı ile ilgili yazılı açıklama yaparak sert tepki gösterdi.


EKSPRES GAZETESİ: VALİ COŞ: KAMUOYUNUN AYDINLATILMASINDAN YANAYIZ
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, İncirlik Üssünde yılbaşı gecesi ABD`li askerlerin camiye girip, ahşap minberi ve Kuran`ı Kerim`leri parçaladıkları iddialarına yönelik, \" ilgili komutanla görüştük, kamuoyunun bilgilendirilmesinden yanayız\" dedi.

Şafak Operasyonu
Adana`da hırsızlık, uyuşturucu ticareti, cinsel taciz ve dolandırıcılık suçlarından haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 20 kişi, şafak operasyonuyla yakalandı.

Adana`da 398 Sürücünün Ehliyetine El Konuldu
Adana`da geçen Aralık ayında yapılan denetimlerde 575 araç trafikten men edildi, 398 sürücünün ehliyetine el konuldu.


ADANAHABER GAZETESİ: ÇAMLIK İÇİN BİRLEŞTİLER
Beyazevler Çamlığı`nın imarı değiştirilerek yapılaşmaya açılmak istenmesi Adanalıları harekete geçirdi. 24 sivil toplum kjuruluşu imarın değiştirilmemesi ve yeşil alan olarak Adanalıların kullanımına açılması için çamlığı ağaçlandırma kararı aldı.

Türkmenbaşı Bulvarı, Obalar Caddesi`ne Bağlanıyor
Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkmenbaşı Bulvarı`nı Obalar Caddesi`ne bağlayacak yeni bulvar açma çalışmaları kapsamında havaalanı girişindeki kavşak yıkım çalışmalarına başladı. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir