• DOLAR 32.342
  • EURO 35.118
  • ALTIN 2239.972
  • ...
Peygamberler Şehri Şanlıurfa, en sakin pazar günlerinden birini yaşadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfalılar, Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Coronavirus tehlikesine karşı yaptığı uyarıların ardından pazar gününü evlerinde geçirdi.

 

Şanlıurfa'nın simgesi olan ve içerisinde Hazreti İbrahim'in doğduğuna inanılan makam bulunan Balıklıgöl, tarihin en sessiz günlerinden birini yaşadı.

Her gün yerli-yabancı binlerce kişinin ziyaret ettiği Balıklıgöl'ü ilk kez bu kadar sakin gördüğünü belirten vatandaşlar, bir an önce Coronavirus tehlikesinin bitmesi temennisinde bulundu.

Balıklıgöl'ü ilk kez bu kadar sakin gördüğünü belirten Arif Kılıç, "Ben 50 yıldır bu mahalledeyim. Buradan günaşırı geçerim. Burayı ilk defa böyle görüyorum. Devlet, bu yönde bütün tedbirleri en üst seviyede almış. Devletin aldığı tedbirlere uymanın son derece faydalı olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Coronavirus'ün ortadan kalkması dileklerinde bulunan Ömer İbi, "Bu hayatta her şey güzel oldu, her şeyi güzel bulduk. Suriye'den kaçtık buraya geldik. Hiç yorulmadık ama şimdi Coronavirus ortadan kalkarsa her şey daha güzel olacak ve çok memnun olacağız. Çarşıya geliyorum, hiç insan yok, dükkânların hepsi kapalı; çok zor bir hayat geçiriyoruz. Coronavirus aşısı bulunsaydı çok güzel olurdu." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir