• DOLAR 32.562
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2449.204
  • ...
Allah`a Ve Resulüne Düşman Olanlar Huzur Bulamazlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu, Hz. Muhammed`e(s.a.v) yapılan çirkin karikatür ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak olayı kınadı.
Yapılan açıklamada, "İslam`ı hazmedemeyen İslam düşmanları, İslam`a ve onun mukaddesatına saldırmaya devam ediyor. Geçen günlerde Fransız dergisi Charlie Hebdo" yayınlamış olduğu son sayısına ek olarak Peygamberimiz, rehberimiz, gözlerimizin nuru Hz. Muhammed`i(sav) karikatürize ederek çizgi roman şeklinde resmetme yoluyla alay etmiştir. İslam düşmanlarının sürekli bir şekilde mukaddesata saldırmalarının asıl gayelerinden bir tanesi Müslümanların tepkilerini ölçmek, mukaddesata karşı olan hassasiyetlerini pasifize etmektir" ifadelerini yer verildi.
 
Nasipsiz Yaratıklar!
Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu adına basın açıklamasını okuyan Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu Sözcüsü Cengiz Kurtaran, Allah`ın kendilerinden hidayet nurunu aldığı, karanlıklar içinde bıraktığı ve cehenneme odun olmaya layık gördüğü bu nasipsiz yaratıkların, sürekli Peygamberlere ve İslam`ın mukaddesatlarına saldırdığını ifade ederek, "Zira Hz. Muhammed (s.a.v) yaşantısıyla insanlığa, güzel ahlakın, hür iradenin, şefkat, merhamet ve sevginin öğretmeni olmuştur. Bu tüm ehli vicdanın ikrarı ve itirafı ile sabit iken, kendileri aleyhine şahitlik etmişlerdir" diye konuştu.
 
 Platform yetkilisi Kurtaran, Peygamber Sevdalıları olarak, "Mukaddesatlara yönelik saldırılara karşı duyarlı olan batı insanını; şeytana, siyonizme ve büyük şeytan Amerika`ya köle olmuş ve onun uğrunda ne yaptığını bilmezlere karşı duyarlı ve uyanık olmaya, bu çirkefliklere alet olmayıp tepkilerini her platformda seslendirmeye davet ediyoruz" dedi.
 
Bir Nasipsiz de Türkiye`den…
Açıklamanın son bölümünde yazar Sevan Nişanyan`ın Peygambere yaptığı hakaretleri hatırlatan Kurtaran, "Dünyanın birçok yerinde İslam`a ve O`nun aziz peygamberine saldırılar yapılırken bir nasipsiz de ülkemizde ortaya çıktı. Bu nasipsiz, kendi facebook adresinde Hz Peygamber`in (sav) hadisini yayınlayarak yanlış olduğunu ve kendi sözünü yazarak doğru olduğunu safsatasıyla Hz Peygamber(s.a.v) hakarette bulunmuştur. Ey nasipsiz Sevan Nişanyan! Sen karanlıklar içinde bocalayadur. Peygamber`e(sav) düşman olanlar iflah olamadılar ki sen iflah olasın. Melekler perçeminden tuttuğu an Yazık ve vay haline senin!" diye konuştu.
 
"Hak ve adaletten yoksun, heva ve heveslerinin esiri olmuş insanların kendilerine hayatı anlamlandıracak, huzura ve barışa götürecek, gönüllerine ve evlerine huzur getirecek İslam`a uymaya ve Peygambere (s.a.v) tabi olmaya çağırıyoruz diyen Kurtaran,"Biz ümmete düşen görev ise Kur`an`a ve Hz. Peygamber`in(sav) sünnetine sımsıkı sarılarak gereği gibi yaşamaktır" ifadelerine yer verildi. Yetkililere çağrımız ise; tüm dünyada halkların kutsallarına yönelik saldırı ve hakaretlerin önlenmesine yönelik yasal düzenlemelerin yapılıp teminat altına alınmasıdır" şeklinde konuştu.
(M. Erkam Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir