• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
DkMM Ak Partinin On Yıllık İcraatlarını Değerlendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Koordinatörlüğünü Eyüphan Kaya`nın yaptığı Diyarbakır küçük Millet Meclisi(DkMM) Ocak ayı toplantısı Sümerpark toplantı salonunda Diyarbakır Barış Meclisi Başkanı Dr. Şemsettin Koç`un moderatörlüğünde yapıldı.Konusunun `Eksisiyle artısıyla hükümetin on yılı` olan toplantıya AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma içten ve onur konuğu olarak Avrupa Birliği Delegasyonu siyasi işler müsteşarı Sema Kılıçer katıldı.

 

`Yetmez ama evet` yaklaşımıyla özellikle Kürt sorunu konusunda Hükümetin daha cesur adımlar atması gerektiği belirtilen toplantı da AK Partinin on yıllık icraatı anlatıldı.

 

Programa katılan kurumlar, Diyarbakır Barış Meclisi, Kamer, Azadi İnisiyatifi, Şehit Ali Haydar Bengi Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, Mahalli İdareler Derneği, Kürdi- Der, Diyarbakır 78`liler-Der, Des, Diay-Der, Bask, Bem bir-Sen, Tüm Bel-Sen, İnsan ve Erdem Hareketi, Engelliler Meclisi, Bayındır Memur-Sen, İkra Eğitim-Der, STGM, Mustazaflar Cemiyeti-Der, DKSM Gençlik Akademisi, gibi kurumsal katılımın yanı sıra akademisyen ve kanaat önderlerinin de katılım gösterdiği bu toplantıda on yıllık AK Parti iktidarı enine boyuna tartışıldı.

 

Program sonunda katılımcılara `Ak Partinin On Yılı` adlı kitapçık dağıtıldı. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir