• DOLAR 32.368
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2325.269
  • ...
`Kininizle Geberin!`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- İslam Ümmetinin büyük tepkisine neden olan ve çıkan olaylarda onlarca Müslüman`ın şehit olduğu, `Müslümanların Masumiyeti` adlı filmin internette yayınlanmasının ardından Hz. Muhammed`e yeni bir saldırı Fransa`nın Charlie dergisinden geldi. Dergi, Hz. Muhammed`i karikatürlerle tasvir ediyor.
 
Yeni Haçlı zihniyetine bir tepki de Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü`nden geldi.
 
Platform adına yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde Fransa`da bir dergide Peygamber Efendimize hakaret içerikli karikatürler yayınlandığı hatırlatılarak, "2006 ve 2011 yıllarında da aynı şekilde küstahça karikatürler yayınlayan bu dergi biz Müslümanların kutsallarıyla resmen alay etmekte ve müslümanları tahrik etmektedir" denildi.
 
Açıklamanın devamında, "Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü olarak bu küstahça saldırıyı lanetliyor, sözkonusu Peygamber düşmanlarını Rabbimizin, `Yakıtı taşlar ve insanlar` olan Cehennem ateşiyle müjdeliyoruz. Bu ve benzeri saldırı ve tahrikler İslam güneşinin ışıklarının tüm cihana yayıldığının kanıtıdır. Zira bu saldırılar, kinin ve hazmedememenin alametleridir. Bu tür saldırılar her ne kadar İslam aleminin aleyhindeymiş gibi görünse de aslında İslam Baharının müjdesidir. Bu nedenle bu tür provakatif saldırıların değerli İslam aleminin moralini bozmamasını arzu ederken, bu saldırıyı yapan kafirlere de `Kininizle geberin!` diyoruz" ifadeleri kullanıldı. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir