• DOLAR 32.468
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2435.93
  • ...
Ünlü VoIP Markası Yeastar, Nolto ile Anlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

IP santral, IP telefon, telefon santrali

Nolto üstün tecrübesi ve kalitesi ile gelişen teknolojiye iletişimsel açıdan katkısı büyük dev bir markadır. Ünlü marka olan ve dünyada binlerce kullanıcısı bulunan Yeastar en güvenilir hizmetler eşliğinde Nolto ile anlaştı. Bu anlaşma kapsamında IP santral hizmetlerinin yanında, VoIP teknolojinin yanında, üstün bir Bulut santral hizmeti de sunmaktadır. Bu hizmetlerin yanında FCT, FXO, FXS ürünleri ile sunmaktadır. Bu kaliteli hizmet ile iletişim daha kolay ve daha hızlıdır. Sizler de en hızlı ve uygun seçenekler ile güvenlik kapsamı dahilinde bu teknolojiden faydalanabilirsiniz.

Yeastar Ve Nolto Büyük Birleşme!

Yeastar Nolto bilişimin bu sektördeki tecrübelerine ve hizmetlerine güvenerek Türkiye pazarında en iyi telekomünikasyon şirketi olan Nolto’yu tercih etmiştir. Pazardaki rakiplerine oranla daha düşük maliyetli olmasına karşın, kolay kurulum ve bunun yanında IP santralleri göze çarpmaktadır.

15 yılı geçkin bilgi ve birikimini Yeastar’ın gücü ile birleştiren Nolto bilişim bundan sonraki zaman diliminde dağıtıcı olarak ilerleme kararı almıştır. Bu karar hem güvenilir bir temelle birleştirilmiş olup, hızın üstünlüğü maliyetin az olması da kullanıcı sayısını kat be kat arttıracaktır. Nolto’nun kurucu ortaklarından olan Emre Özcan, Yeastar’ın Türkiye distribütörü olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Aynı zamanda bu markanın yıllardan beri satış işlemlerini gerçekleştirdini belirtti.

Sektöre girdiği günden itibaren, saha çalışmalarında 10.000’in üzerinde bireysel abonenin dsl modem kurulumunu tamamlayan Nolto bilişim, sektörün en kaliteli ve güvenilir şirketi pozisyonunda bulunmaktadır.

IP Telefonların Avantajları Nelerdir?

IP telefon gerek hızı, gerek maliyetinin az oluşu ile oldukça göze çarpmaktadır. Üstün nitelikleri olan, geçmişten geleceğe etkin bilgisi ve tecrübesi olan Nolto Bilişim sizlere bu hizmetleri en kapsamlı biçimde sunarken, iletişimin ses ve görüntü adına en hızlı şekilde gerçekleştirmenize de olanak tanımaktadır.

Kobilerin iletişim ihtiyaçlarını internet ve buna eşlik eden data ile birlikte gerçekleştirmektedir. Bu teknoloji sizlere ses ve iletişimi en etkili ve hızlı biçimde gerçekleştirmenize olanak tanırken, sizler şirketlerinizde bulunmazken dahi bu teknolojiyi en etkili biçimde kullanabilirsiniz. Telefon santrali eşliğide sizler de bu kolay ve maliyeti az olan iletişim dünyasına katılabilirsiniz.

İLANDIR

Bu haberler de ilginizi çekebilir