• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Felçliydi… Yürüyerek Taburcu Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman Bölge Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı ameliyatlar bir hastayı daha sağlığına kavuşturdu.
 
Ağır bir trafik kazası geçiren Taylan Kartal, Batman Bölge Hastanesi`nde ameliyat oldu. Felçli kalma ihtimali yüksek olan hasta yürüyerek taburcu oldu.
 
Konuya ilişkin olarak konuşan Op.Dr.Süleyman Damgacı ve Op.Dr.Mustafa Karakuş, "Hastamızda Torakal Vertebra`da çökme kırığı ve omiriliğe bası mevcut idi. Ayaklarını oynatamıyor olup, ameliyat sırasında kalıcı felç riski vardı. Ameliyat başarılı geçti. Hasta şu anda yürüyor ve sağlığına tamamen kavuştu" dedi.
 
Ayaklarını Bile Oynatamıyordu, Şimdi Yürüyor
Ameliyattan sonra yürüyerek taburcu olan Taylan Kartal şöyle konuştu: "Ağır bir trafik kazası sonucunda omurgam birden fazla yerden kırılmıştı. Ayaklarımda güç kaybı vardı. Ameliyatın çok riskli olduğunu ve felçli kalabilme riskini biliyordum. Sivas`ta oturuyoruz. Gelmeden önce çok araştırdık. Birçok hastaneyle görüştük. Batman Bölge Hastanesi`nde yapılan başarılı ameliyatların haberlerini internetten de okumuştum. Ameliyat için Batman Bölge Hastanesi`ni tercih ettim. Ameliyattın riskini ve felçli kalma ihtimalini bilerek kendilerine güvendiğim Op. Dr. Süleyman Damgacı ve Op.Dr. Mustafa Karakuş`a ameliyat için onay verdim. Şimdi çok mutluyum. Başarılı bir ameliyat geçirdim ve felç değilim. Yürüyebiliyorum. Bu riskli ameliyatı başarıyla gerçekleştiren doktorlarıma, sağlık personeline ve Hastane Yöneticisi Op.Dr. Adnan Tuna`ya hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum"
 
Hizmette Kalite Çıtasını Hep Yükselteceğiz
Hastane Yöneticisi Adnan Tuna, yapılan ameliyatlarla ilgili olarak, "Bölge Hastanemizde, Beyin Cerrahi alanında, Omurga Cerrahisi ve Beyin ameliyatları çok başarılı bir şekilde yapılıyor. Büyük illerde ve üniversite hastanelerinde yapılan ağır ve büyük ameliyatların hastanemizde de yapılıyor olması tüm çalışanlarımızla bölge insanımıza sağlık alanında en iyi hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz. Hastanemizde yapılan bu gayretli çalışmalar takdirle karşılanıyor. Amacımız kalite çıtamızı hep daha yükseğe çıkarmaktır" dedi. (Mehmet Sait Çelik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir