• DOLAR 32.556
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2443.822
  • ...
Yüreğir`in En Büyük Parkı Tamamlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Köprülü Mahallesinde 30 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Kültür Park inşaatında incelemelerde bulundu. Yüreğir`de yeni park yapmak için alan sıkıntısı çektiklerini belirten Çelikcan, inşaatı süren Kültür Park`ın Yüreğir de yapılan en büyük park olduğunu belirtti.

Konumu itibari ile Yüreğirlilerin yanı sıra Seyhan ve Çukurova`da oturan vatandaşlara da hizmet vereceğini belirten Çelikcan `Kültür Parkımızın hizmete açılmasıyla yeni oluşturacağımız tartan pistlerimizde bütün vatandaşlarımız günün her saati güvenli bir şekilde sporlarını yapabileceklerdir. Aileleriyle birlikte gelip boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendireceklerdir. Park içerisine yaptığımız donanımlarla her yaştan insanımızın ihtiyacı karşılanacaktır. Eğer uygun yerler bulabilirsek yeni parklarda yapmak istiyoruz` şeklinde konuştu.

Köprülü mahallesine yapılan Kültür Evi ile Kültür Park`ın bir bütünlük kazanacağını belirten Çelikcan `Yüreğir`deki 60 adet parkı yeniliyoruz. İçlerine yeni oyun alanları, yeşil alanlar ve dinlenme alanları olacak şekilde düzenleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz\" dedi. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir