• DOLAR 32.271
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2464.432
  • ...
SON DAKİKA
Olumsuz hava şartları nedeniyle iki ilde okullar tatil edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş'ta etkili olan kar nedeniyle 5 ilçede eğitime ara verildi. Adana'nın 2 ilçesinde ise sağanak nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Kahramanmaraş'ın Göksun, Çağlayancerit, Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Andırın ilçelerinde kar nedeniyle yarın eğitime ara verildi. Konuyla ilgili Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılan açıklamada, bölgede yoğun kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Adana Valiliğinden yapılan açıklamada ise Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde bazı okulların yarın bir gün süreyle tatil edildiği ifade edildi.

Tatil edilen okullar şöyle; Merkez Yüreğir ilçesindeki Farabi Anadolu Lisesi, Doğankent Anadolu Lisesi, Çamlıbel Şehit Kamil Yelmen Anadolu Lisesi, Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu, Emine Özgüler Gürsü İmamhatip Ortaokulu, Tuğrulbey Ortaokulu, Aziz Sancar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Seyhan Rotary Anadolu Lisesi, Tahsilli Şehit Hulisi Emre Dilci Ortaokulu, Fevziye Çelik Ortaokulu ile Seyhan ilçesindeki Şakirpaşa Anadolu Lisesi, 125. Yıl Ortaokulu, Gülbahçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yarın bir gün süreyle tatil edildiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında adı geçen okulların dışındaki diğer eğitim kurumlarında eğitim ve öğretimin devam edeceği belirtildi. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir