• DOLAR 32.578
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2448.142
  • ...
Elektrik Kesintilerindeki Çelişki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır şehir merkezi ve kırsalında aşırı elektrik tüketiminden dolayı, gerek TEİAŞ Trafo merkezlerindeki trafo yüklerinin maksimum seviyeye çıkması, gerekse dağıtım hatlarının kapasitelerinin üstünde yüklenmelerini bahane gösterip elektrik kesintilerine yasal kılıf getiren yetkililere tepkiler gelmeye devam ediyor. Diyarbakır şehir merkezinin en işlek caddeleri üzerinde bulunan yol aydınlatma direklerinin sabahtan akşama kadar açık bırakması her saatini karanlıkta geçiren Diyarbakırlıyı çileden çıkardı.

 

Kendileriyle görüştüğümüz Diyarbakırlılar, \" Yetkililerin yüksek elektrik kullanımlarını bahane gösterip elektriklerimizi kesmelerini anlamlı bulmuyoruz. Çünkü şu an bakın Diyarbakır`da şu an elektrikler sürekli kesikken cadde üzerindeki aydınlatma direkleri 24 saat boş boş yanıyor. Biz de yetkililere sesleniyoruz, bizden aldığınız elektrikleri böyle boşuna kullanmak için mi harcıyorsunuz. Bizim böyle karanlıklara mahkûm olmamız sizin cadde ve parklarda boş aydınlatma yapmanız için mi?\" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

Diyarbakır halkı yetkililerden bir an önce bu vurdumduymazlığa son verip, yaşadıkları elektrik sıkıntılarına bir an önce çözüm bulup mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. (M.Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir