• DOLAR 32.535
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2425.027
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 25 Aralık 2012 Salı günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;


BATMAN BASIN.COM: DEVLET BİZİ ŞEKİLLENDİRMEKTEN VAZGEÇMELİDİR
Özgür Eğitim-Sen Batman Şube Başkanı Mustafa Sevinçer, kılık kıyafet hususunda hükümetin kısmi bir rahatlık getirdiğini ama bunun yetmediğini söyleyerek devletin inançlar konusunda bireyin ve ailenin verdiği öneme saygı duymasını ve kendilerini şekillendirmekten vazgeçmesini istedi.

Meal Sınavında Kozluk`ta Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı
Batman`ın Kozluk ilçesinde Kur`an İlimleri ve Meal Sınavı`nda dereceye giren yarışmacılara ödülleri düzenlenen törenle verildi.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: DENETİMDE ÇARPICI DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI
Batman`da okulların açılmasından bu yana hız kazanan okul çevresindeki internet kafe denetimleri Şehrin kenar semtlerinde hızla devam ediyor.

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Batman`ın Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Arif Bulvarı`nda aşırı hız nedeniyle bir araç arkadan gelen motosiklete çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: ESRARENGİZ CİNAYETE 3 TUTUKLAMA
Geçtiğimiz hafta Batman çayı üzerindeki köprü yakınlarında sabah saatlerinde kum almaya giden vatandaşlar tarafından bulunan kadının kimlik belirleme çalışmaları devam ederken, esrarengiz cinayetli ilgili 3 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

Kürt Yönetmenler, Kürt Sinemasını Tartıştı
Batman Belediyesi ve Ortadoğu Sinema Akademisi tarafından düzenlenen 3. Yılmaz Güney Film Festivalinin son gününde, `Kürt Sinemasında bölünmüşlük` konulu panel düzenlendi.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: BATMAN`DA HATİPOĞLU`NA YOĞUN İLGİ
Batman`da konferans veren ünlü ilahiyatçı Prof Dr. Nihat Hatipoğlu, kendisine gösterilen ilginin şahsına değil, esas ilginin İslam`a olduğunu söyledi.

Bakan, Temel İle Görüştü
Basında `Bakan bizimle görüşmüyor` şeklinde açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, Maliye Bakanı ile toplantı düzenledi.


BATMAN UMUT GAZETESİ: KALP HASTALARI BATMAN`DA TEDAVİ OLUYOR
Özel Batman Dünya Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi bölümlerine başvuran hastalar, dünya standartlarında hizmet veren hastaneden sağlıklarına kavuşmuş olarak ayrılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kış Aylarında 2 Kat Enerji Tüketiliyor
Dicle Edaş Batman İl Müdürü Serhat Öztürk ve Bilgi İşlem Tahakkuk Müdürü İhsan Demir TÜMSİAD Batman Şubesi`nde \"İşletmelerde enerji verimliliği ve tasarrufu\" konulu seminer verdiler.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: KAÇAK BAHİS OPERASYONU
Batman Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Asayiş ekipleri, önceki gün sabah saatlerinde yasadışı bahis oynatanlara yönelik operasyon düzenledi.

Özdemir, Ak Parti, 10 Yıla Damga Vurdu
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti`nin kurulduğu günden bu yana hizmet siyaseti yürüttüğünü ve insana hizmeti hedefleyen bir siyaset anlayışını ortaya koyduğunu belirterek, \"bu hizmet anlayışıyla da 10 yılda devrim niteliğinde hizmetlere imza atmıştır\" dedi.


BATMAN GAZETESİ: ONAT, YENİ BİR KİTABA İMZA ATTI
10 yıldır Batman`da öğretmenlik yapan Polat Onat, \"İntihar etmiş bir taşra berberinin şiir kitabı ve önsözü\" isimli kitabı ile okuyucularının karşısına çıktı.

Karton Toplarken Kaza Geçirdi
Gülistan caddesinde karton toplayan işçinin kamyonetine tabla çarptı. Kamyoneti ile karton toplayan Abdullah Aslan, Gülistan Caddesinde çalıştığı sırada kamyonetini park etmek istedi.


BATMAN POSTASI GAZETESİ: MORGDA BEKLETİLEN KADIN CESEDİNİN YAKINLARI ARANIYOR
Geçen hafta Batman Çayı kenarında bulunduktan sonra Bölge Hastanesi morguna kaldırılan kimliği belirsiz kadın cesedinin sahibi hala çıkmadı.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: ATATÜRK BÜSTÜNE SALDIRI
Batman da bir ilköğretim okulundaki Atatürk büstüne saldırı düzenlendi. Atatürk büstünü söken zanlılar, okulun çamlarını kırdı.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: ÇÖKMESİ AN MESELESİ!
Yön değiştiren Batman Çayı yatağı, merkeze bağlı Çarıklı köyü Şerbetköy mezrası karşısındaki Batman-Silvan karayolunu vurdu. Ağır tonajlı araçların da geçtiği karayolunda çökmeler an meselesi. (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir