• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bir medya grubu daha kapanma kararı aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya’da 1993 yılında ilk olarak yayın hayatına FM 93.8 Radyo Selam ile yola çıkan Selam Medya Grubu, 2010 yılında Anadolu’da Vuslat TV ve 2017 yılında Vuslat Gazetesini bünyesine kattı.

26 yıllık geçmişi olan Selam Medya, yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle kapatma kararı aldıklarını belirtti. Selam Medya Grubu, bugün itibariyle yayın hayatına son vereceği ifade edildi.

Konuyla ilgili Selam Medya grubundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“1993 yılında 'İnanç, Bilgi, İletişim' sloganıyla yola çıkan ve bünyesinde Anadolu’da Vuslat TV, Radyo Selam ve Vuslat Gazetesi’ni bulunduran Selam Medya, yayın hayatına FM 93.8 Radyo Selam ile 1993 yılında başladı. Selam Medya, 2010 yılında Malatya'nın ilk uydu televizyonu olan Anadolu’da Vuslat ile devam etti. Anadolu’da Vuslat TV, kısa sürede yaptığı kaliteli yayınlarla Malatya'da ve bölgesinde kendinden söz ettirmeyi başararak gücüne güç kattı. 28 Şubat 2017 ise Vuslat Gazetesini bünyesine katan Selam Medya, böylece işitsel, görsel ve yazılı medya alanlarının tamamında yer aldı. 1993 yılında 'İnanç, Bilgi, İletişim' sloganıyla yola çıkan ve geride kalan 26 yıllık sürede aile merkezli yayınlar yapan Selam Medya Grubu’nun bünyesinde yer alan Vuslat TV, Vuslat Gazetesi ve Radyo Selam yayın hayatını sonlandırma kararı aldı. Selam Medya Grubu yönetimi aldığı kararın yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle olduğunu ifade etti. Selam Medya Grubu’nun bünyesinde bulunan Vuslat TV, Radyo Selam ve Vuslat Gazetesi 21 Aralık 2019 Cumartesi (bugün) günü itibariyle tüm çalışmalarını sonlandıracak.” (Mehmet Aslan-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir