• DOLAR 32.278
  • EURO 34.698
  • ALTIN 2406.329
  • ...
Kredi Kartı Mağdurları Artıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Konuyla ilgili olarak İlke Haber Ajansına konuşan mağdur Cemil Balka, Kredi kartı başvurunda bulunan vatandaşları uyararak, bu tür durumlarda olayın takipçisi olmaları ve kendisi gibi mağdur olmamaları çağrısında bulundu.


\"Olmayan Kartın Masrafı olur mu?\"
Her şeyin geçtiğimiz günlerde kendisine gelen faturayla ortaya çıktığını anlatan Balka olayı şöyle anlattı. \"Çalıştığım işyerimde aylıklarımız zorunlu olarak banka üzerinden yatırılıyor. Bu nedenle bizlerde işyerimizin çalıştığı bankaya giderek kredi kartı başvurunda bulunduk. Belli bir süre sonra arkadaşlarımın kartları geldi. Fakat benim kartım gelmedi. Bende önemsemedim. Arada bir yıl geçtikten sonra aylıklarımızı almaya gittiğimizde benim aylığımdan 65 TL nin kesildiği gördüm. Banka yetkililerine sorduğumda ise kredi kartımın yıllık masrafları olduğunu söylediler. Bende benim adıma herhangi bir kartın gelmediğini olmayan kartın masrafı nasıl olur diye sordum. Banka yetkilisi ise gelip kartınızı alsaydınız cevabını verdi.\"


Balka, \"Banka yetkilileriyle konuştum ve bu parayı almaktan vazgeçtiler. Ancak bu paranın gecikme zammını ödemek zorunda kaldım. Adresim ve telefonum bankada olmasına rağmen beni aramadılar\" dedi. (Murat Dalgın, Sedat Karatay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir