• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Güzellik Yarışmaları Düzenlemek Halkımıza Büyük İhanettir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır İmam Hatip Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir, yaptığı yazılı basın açıklaması ile günümüzde toplumun ahlaki yozlaşmaya uğradığını ve hükümetin bu konuda yeterli duyarlılığa sahip olmadığını söyledi.
 
Türkiye`nin Eurovision/Erozyon Şarkı Yarışmasına katılmama kararını yerinde bulan Gökdemir, "TRT ilk defa Müslüman halkın duygularına tercüman olmuş, Türkiye`nin onurunu lekeleyen ve Kültür erozyonunun en büyük vasıtası hâline gelen Eurovision/Erozyon Şarkı Yarışmasına katılmama kararı almıştır. Hükümetin her ne kadar katılmama sebebi olarak adaletsiz puanlama sistemini gösterse de, yine de olumlu ve yerinde bir tavır olarak görüyoruz" dedi.
 
Müslüman Kadının İffetine İhanet Ediliyor
Yıllardır Eurovision Şarkı Yarışması`na büyük paralar aktarıldığını söyleyen Gökdemir,TRT`nin yıllardır katıldığı Eurovision Şarkı Yarışması`na büyük paralar aktardığını belirti. Gökdemir, halktan toplanan bu paralar ile Müslüman halkın değerlerine, inancına izzetine ve Müslüman kadının iffetine ihanet edildiğini söyleyerek, "Batılıların ve emperyalizmin Müslümanların kimliklerini ortadan kaldırma amaçlı bu gibi yarışmaları Müslüman ülkelerde ahlaksızlığı, çağdaşlık ve moda adı altında; kadınlarımız alenen çıplaklığa özendirilmekte, özgürlük adına zina serbest bırakılıp suç olmaktan çıkarılmaktadır" şeklinde konuştu.
 
Ortalık Ahlaksızlıktan Geçilmiyor
Tv kanallarında düzenlenen güzellik yarışmalarının toplumun maneviyatını yok ettiğini belirten Gökdemir," Yine TV kanallarında düzenlenen güzellik yarışmalarına katılmak için on binlerce kızımız, her türlü rezilliği göze alarak yarışmalara katılmak için can atmaktadır. Ortalık ahlaksızlıktan geçilmiyor. Lüks diskotekler, barlar, pavyonlar, barlar tıklım tıklım dolmakta ve burada yaşanan rezillikler, toplumun maneviyatını yok etmektedir" dedi.
 
Sivil Toplum Kuruluşları Duyarlı Olmalı
Güzellik yarışmalarının aslında çirkinlik yarışması olduğunu söyleyen Gökdemir," Cumhuriyet`in ilk yıllarından beri Türkiye`nin katıldığı başka bir rezalet de sözde güzellik yarışmasıdır. Aslında buna çirkinlik yarışması demek lâzımdır. Neslimizin ahlak iffetinin temelini dinamitleyen ulusal ve uluslar arası küresel şer odaklarınca yönlendiren bu gibi `Cinsel terör organizasyon`lara karşı Sivil Toplum Kuruluşları duyarlı olmalı ve tepkilerini sert bir şekilde vermeleri gerekir" şeklinde ifade etti.
 
Müslüman Halkımıza En Büyük İhanet
Son olarak hükümete seslenen Gökdemir," Sözde güzellik yarışmaları özde çirkinlik yarışmaları olan bu rezaletlerin Türkiye de adının anılması, Müslüman halkımıza en büyük ihanettir. Hükümet bir an önce Türkiye ve dünya güzellik yarışma programlarını da iptal etmeli ve bu kötü gidişe dur demelidir" dedi. (M.Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir