• DOLAR 32.521
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2420.701
  • ...
Yangında İhmali Olan Vatandaşa Soruşturma Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - 17 aralık 2012 tarihinde Tahirpaşa Konteynır Kentinde çıkan yangın hakkında bir araştırma yapan Van Acil Afet ve Durum Müdürlüğü konuyla ilgili bir basın bildirisi yayınlayarak konteynırlarda kalan vatandaşlara uyarılarda bulundu.

 

Van Acil Afet ve Durum Müdürlüğünden yapılan açıklama şu şekilde: \"Tahirpaşa Konteyner Kenti`nde bir vatandaşımıza tahsis edilen 553 nolu konteynerda 17.12.2012 tarihinde meydana gelen yangına, kent yönetimince yangın söndürücülerle müdahale edilmiş ve hemen itfaiyeye haber verilerek yangın söndürülmüştür. Olay sonrası ekiplerin yaptığı incelemede meydana gelen yangının, vatandaşın ısıtıcıları açık bırakması sonucu elektrik sisteminden kaynaklandığı anlaşılmış, çıkan yangında konteyner kullanılmaz hale gelmiştir.\"

 

Açıklamanın devamında şu ifadeler kaydedildi: \"Yetkililer tarafından yangın sonrası araştırma ve inceleme başlatılarak, konteyner tahsis edilen vatandaşın ihmali görülmüş, olayla ilgili gerekli yasal işlem ve tahkikat başlatılmıştır. Ayrıca; kış mevsiminde bulunulması sebebiyle vatandaşlarımızdan ısıtıcı ve elektrikli ev aletlerini açık bırakılmamaları hususunu önemle rica ederiz.\" (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir