• DOLAR 32.221
  • EURO 34.758
  • ALTIN 2409.501
  • ...
Diyarbakır Umut Kervanından ihtiyaç sahipleri yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Merkez Sur ilçesi İnönü Bulvarı Dolmuş Durağı Karşısında gerçekleştirilen kermes 10 gün sürecek. Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermeste, yöresel yemekler, tatlı çeşitleri, giyim ve aksesuarlar satışa sunuluyor.

Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Erelçi, elde ettikleri geliri fakir ve muhtaç ailelere ulaştıracaklarını söyledi.

Erelçi, “10 günlük sürecek olan bu kermesi fakir, muhtaç ve mağdur insanlar yararına açmış bulunmaktayız. Kermesten elde edilecek gelirler bizde kayıtlı olup, başvuran mağdur ve muhtaç ailelere ulaştıracağız. Bu amaçla bu kermesi halkımıza açmış bulunmaktayız. Hayırseverlerimiz bize bu noktada katkı ve destek sunmaları halinde İnşallah ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmış olacağız." dedi.

Kermeslerine katkı sunan hayırseverlerin olduğunu söyleyen Erelçi, "Birileri evlerinden kendi yaptıkları yemeklerle katkı sunarken kimi hayırsever de buradan o yemekleri alarak kermese katkı sunuyorlar. Bazı esnaf kardeşlerimiz de eşya vererek katkı sunuyor." İfadelerini kullandı.  (Gıyasettin Tetik, Ramazan Zeren-İLKHA) 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir