• DOLAR 32.224
  • EURO 34.787
  • ALTIN 2459.323
  • ...
Tüketiciler Birliği Geleneksel Kavhaltıda Buluşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Tüketiciler Birliğinin geleneksel hale getirdiği "10. Birlikte Kahvaltı" organizasyonun bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşmesi bekleniyor. 23 Aralık 2012 günü gerçekleşecek "Birlikte Kahvaltı" organizasyonuna Tüketiciler Birliği gönüllülerinin yanı sıra Av. Muharrem Balcı da katılacak.
 
Organizasyonla ilgili olarak açıklama yapan Tüketiciler Birliği, "Düzenlenecek geleneksel organizasyonumuz "Birlik`te Kahvaltı" ile derneğin yöneticileri, üyeleri ve gönüllüleri 23 Aralık 2012 Pazar günü bir araya gelecek. Kahvaltılara çoğunluğu İstanbul`dan olmak üzere, Tüketiciler Birliği gönüllüleri katılırken, her organizasyonu, değişik entelektüel çevrelerden bir konuk onurlandırmaktadır. Bir Pazar sabahı sıcak ve samimi havada gerçekleşecek Tüketiciler Birliği`nin "Birlik`te Kahvaltı"sına bu yıl kendini hukukun yaygınlaştırılmasına vakfetmiş Av. Muharrem Balcı onur konuğu olarak davet edilmiştir.
 
Kahvaltıya katılmak isteyenler için arzu edildiği takdirde davetiyeler dernek merkezinden temin edilebilir" denildi. (Mehmet Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir