• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Youtuber Mikrofonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Youtuber mikrofonu, youtuber çekimlerinde, kayıt stüdyolarında ve benzeri uygulamalarda kullanılan mikrofon türüdür. Genelde youtuber kişilerin tercih ettiği bu mikrofonlar kaliteli ses üretebilmektedir. Günümüz teknoloji dünyasında, her geçen gün yeni sektör doğmaktadır. Bu çeşitli sektörlerin içinde, günümüzde çok tutulmakta olan ve herkesin gireceği sektör olan youtuber ve yayıncılık diyebileceğimiz sektör her geçen gün daha çok ön plana çıkmaktadır. Bu sektörün en önemli yapıtaşı olan mikrofonlardır. Youtuber mikrofonu olarak anabileceğimiz bu cihazlar, günümüzde birçok çeşidi mevcuttur. Youtuber mikrofonları masa tipi mikrofon standı ile daha kullanışlı olmaktadır. Mikrofonlar kondenser mikrofon olmasının yanı sıra, daha güçlü pürüzsüz ses ve konforlu kullanımı için aparatlar üretilmektedir. Bu aparatlar pop filtre diyebileceğimiz sesi süzüp temizleme görevi gören ve shock mount diyebileceğimiz ürünü standa sabitlemenin yanı sıra konforu bir hayli arttırmaktadır. Youtuber mikrofonlarının ohm değeri ve frekans tepkimesine oldukça dikkat edilmelidir. Diğer yandan, bu mikrofonları bilgisayara veya kameraya bağlarken phantom power ya da phantom power özellikli ses kartı mecburdur. Eğer bu iki ürünü bağlamazsanız, ses kalitesi ve seviyesinde oldukça düşüş meydana gelir.

Youtuber mikrofonlar için https://www.yonkamuzikmarket.com/Youtuber-Mikrofonlar

Kamera Mikrofonu

Kamera mikrofonu, kameralar için geliştirilen, video çekimleri, canlı yayınlar ve röportaj esnasında kullanılan mikrofon türüdür. Günümüz dünyasında medya ses sistemi sektörü bir hayli gelişmektedir. Medya sektörünün ürünlerinin gözdesi olan kamera mikrofonları da, bu sektörde alınırken en ince ayrıntısına kadar dikkat edilmesi gerek bir cihazdır. Kamera mikrofonları farklı kasalara sahip mikrofon modelidir. Çeşitli kullanım alanları olduğu için, kablolu ve kablosuz olmak üzere iki geniş kategoride inceleyebiliriz. Kamera mikrofonlarının kablosuz özelliğe sahip olan modelleri, UHF ve VHF bandı olmak üzere ikiye ayrılır. Bu iki modeli incelemek gerekirse UHF 100 metreye kadar çekebilirken, VHF bandı sadece 50 metreye kadar çekim mesafesine sahiptir. Kamera mikrofonları için en gerekli olan çekim mesafesi için, çeşitli firmalar çekim alanını arttırmak için cihazlar üretmektedir. Kablosuz kamera mikrofonları küçük bir verici ve bağlanması için 3.5mm aux ucu aparatı ile sistem kolayca kurulmaktadır.

Kamera Mikrofonları İçin https://www.yonkamuzikmarket.com/Kamera-Mikrofonlari

Enstrüman Mikrofonu

Enstrüman mikrofonu, enstrümanı ses sistemine bağlamak için geliştirilen mikrofon çeşitidir. Günümüz enstrüman sektöründe, profesyonel ses sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Çünkü enstrüman kullanıcıları ne kadar iyi olursan olsun, ses sistemi kötü ise ortaya kötü sorunlar çıkabilir. Enstrüman mikrofonları da tam bu konuda işe dâhil olmaktadır. Enstrüman mikrofonlarına bakacak olursak, çeşitli enstrümanlar olduğu için mikrofonların da çeşitli modelleri mevcuttur. Hemen hemen her enstrümana özel mikrofon piyasada bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz olmak üzere farklı sistemlere uygun ürünler mevcuttur. Bazı mikrofonlar, enstrüman modellerinden dolayı setler halinde satılmaktadır.

Enstrüman Mikrofonları İçin https://www.yonkamuzikmarket.com/enstruman-mikrofonu

Bu haberler de ilginizi çekebilir