• DOLAR 32.505
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2441.215
  • ...
Travel Turkey İzmir 2012 Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - İZFAŞ, Hannover-Messe International İstanbul ve TÜRSAB işbirliğiyle organize edilen, 20 ülke ve 700`ün üzerinde firmanın katıldığı fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bosna Hersek Federal Hükümeti Çevre ve Turizm Bakanı Branka Duric, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, Hannover Messe International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Kühnel, İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, büyükelçiler, konsoloslar, ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları, oda, dernek ve turizm sektör temsilcileri katıldı.

20 Ülkeden Katılımcı
Karadağ`ın partner ülke, Kastamonu`nun partner il olduğu \"Travel Turkey İzmir 2012 Turizm Fuar ve Konferansı\"na Güney Kore, Endonezya, Maldivler, Makedonya, Özbekistan, Pakistan, Sri Lanka, Sırbistan ve Umman ilk kez katılıyor. 60 ilin yanı sıra 20 ülkenin katılımcı olarak yer aldığı fuara 10 ülkeden de satın alma heyeti gelecek.

Fuara katılan ülkeler şöyle; Almanya, Bosna Hersek, Endonezya, Güney Afrika, Güney Kore, Hırvatistan, Hindistan, KKTC, Karadağ, Malezya, Maldivler, Makedonya, Özbekistan, Pakistan, Sırbistan, Sri Lanka, Türkiye, Umman, Ürdün ve Yunanistan.

Fuarın ilk günü \"2012 Türkiye Turizmi Değerlendirmesi ve Beklentileri Turizm Zirvesi\" konulu konferans düzenlendi. Fuar 9 Aralık tarihine kadar açık kalacak. (İlyas Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir