• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ajan/Papaz Brunson bu kez İran hakkında konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustafa Karakaş/Doğruhaber

Donald Trump bir kez daha show yaptı.

17 farklı ülkeden 27 kişiyi Beyaz Saray’da ağırlayan ABD Başkanı Trump adil hükümdar rolleri oynadı.

“İnsanlar zulme uğradıklarında mazlumları koruyan biziz” mesajının verildiği Oval Ofis’teki kabulde mağdurlar! nasıl zulme uğradıklarını Başkan Donald Trump’a anlattılar.

Müslüman, Hristiyan, Budist ve birçok farklı dine mensup 27 kişinin arasında 15 Temmuz darbe sürecindeki rolünden dolayı Türkiye'de bir süre tutuklu kalan ajan/papaz Brunson da vardı.

Trump yaptığı açıklamada dünyanın zor bir yer olduğunu ama Amerika olarak çok iyi adımlar attıkları propagandasında bulundu ve ajan/papaz Brunson’ın serbest bırakılmasını bu adımlara örnek olarak gösterdi. 

Kabulde Papaz Andrew Brunson da konuştu.  

İranlı bir kadının kendisine “dünyanın en güçlü insanı(Trump) hiç tanımadığı biri için, benim için çabalıyor” dediğini aktardı ve bu durumun İranlı gençlere ilham verdiğini iddia etti.

Brunson bu absürt sözleri ile Amerikanın geçmiş yıllarını hatırlattı.

Iraklı gençlerin Amerika’yı istediği savı üzerine başlayan ve bir milyon Iraklının hayatına mal olan işgal girişimi öncesinde de papaz Brunson’a konuştuğu iddia edilen figürler (baba-oğul) Bushları dünyayı kurtarmaya davet ederlerdi.

Amerikanın demokrasi götürüyoruz tiyatrosunda olan müslüman halklara oluyordu.

Oysa tüm dünya Trump’un tüm çabasının Amerika’ya biraz daha fazla para getirmek olduğunu biliyor. Hiç tanımadığı insanlar için çok çabalayan! Bay Trump’un çok iyi tanıdığı Kaşıkçı cinayetinde neden 3 maymunu oynadığını aslında papaz da biliyor ama...

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir