• DOLAR 32.55
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2443.994
  • ...
Ak Parti`ye Toplu Katılım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Manyas`ta AK Parti`ye yeni katılımlar dolayısıyla bir tören düzenlendi. TöreneAK PartiGenel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur ve Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Belediye Başkanı Hasan Kahraman, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Göbel Belediye Başkanı Tahir Demiryakan ile çok sayıda partili katıldı.

Katılım töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, AK Parti`nin merkez parti olduğunu ve kapsama alanının çok geniş olduğunu belirterek, "Bu ülkede iktidar olanları birileri gelip darbe ile alaşağı ettiler. Menderes döneminden itibaren `irtica hortladı, komünizm gelecek` diye milleti korkuttular. Ama neirticahortladı ne de komünizm geldi. Bunlar, ortalığı karıştırmak için yapılan hareketlerdir.

Bu memlekette Başbakanı astılar.12 Eylül 1980`de işler iyiye gitmeye başlamıştı, rahmetli Özal`ın 24 Ocak kararları ile birlikte, bir ihtilal daha, bir günde anarşi bitti. 13 Eylül`de her şey süt liman, inşallah bundan sonra darbe olmaz. Millet iktidara getirmeli ve millet götürmelidir. Millet iradesinin karşısında kimse duramaz.

Bir tarafta millet diyen AK Parti var,diğer yanda devlet diyen diğer partiler var. Kasetler ile iktidara gelenCHPGenel Başkanı Kılıçdaroğlu, tekrar gitmemek için parti içinde iktidar olmanın savaşını veriyor. 12 Haziran sonrası ne Kılıçdaroğlu ne deDevlet Bahçelipartisinin başında kalır. MHP bize `lale devri` diyor, kendi arkadaşlarına baksınlar" diye konuştu.

Daha sonra Demokrat Parti`den Belediye Başkanı seçilen ve AK Parti`ye katılan Kızıksa Belediye Başkanı Yüksel Zeki ile Kızıksa Belediye meclisinin DP`li üyeleri Zekai Beratlı, Ahmet Batmaz, Ahmet Eken, Ahmet Dedeoğlu ile onbir köy muhtarına AK Parti rozetleri Genel Başkan Yardımcısı Uğur, Milletvekili Cemal Öztaylan ile diğer konuklar tarafından takıldı. AK Parti Manyas İlçe Başkanı Fikret Altun,yeni katılımlar ile AK Parti`nin Manyas`ta daha da güçleneceğini söyledi.

İHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir