• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Huzurevi Sakinlerine Aşure İkram Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Muharrem ayı münasebeti ile Tarsus İlçe Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu ekipleri Tarsus Huzurevini ziyaret ederek buradaki yaşlı vatandaşlara aşure ikramında bulundular.

 

Tarsus Huzurevinin Kafeterya bahçesinde toplanan Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlilerinden Mustafa Koç yaşlılara hitaben şunları söyledi: \"Sizler bizim büyüklerimizsiniz, her biriniz hayatlarınızı acılarıyla, sevinçleriyle nokta nokta yaşamış insanlarsınız. Sizlerden, hele de ömürlerini hak yolunda harcamış olanlarınızdan öğreneceğimiz çok şeyler var. Sizler herkesten çok saygıya, sevgiye ve hürmete layık kimselersiniz. Bakınız sizlerin Rabbimiz katındaki değerinizi Şu hadisi şerif ne kadarda güzel işliyor `Eğer Allah`ın beli bükülmüş kulları, süt emen yavruları, otlayan hayvanları olmasaydı, başınıza sağanak sağanak ve kesintisiz azap yağardı` Bizler sizin varlığınız sayesinde var olma şansını yakalıyoruz. İyi ki varsınız\" dedi.

 

Kendilerine yönelik yapılan bu ziyaretten ziyadesi ile memnun kalan Huzurevi sakinleri, kendilerini her zaman hatırlayan ve Muharrem ayı gibi önemli bir ayda kendilerini ziyaret ederek, aşure ikramında bulunan müftülük çalışanlarına teşekkür ettiler. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir