• DOLAR 32.582
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2461.376
  • ...
Doğum Günü & Evlilik Yıldönümü için Anlamlı Mesajlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bazı günler vardır ki diğer günlere benzemez. Bu günlerde hatırlanmak ve hatırlamak çok önemlidir. Yıllarca unutulmaz yapılan sürprizler ve söylenen kelimeler. Sevdiklerinizi mutlu etmek için ev veya işyerlerine göndereceğiniz hediyelerle birlikte yazabileceğiniz güzel mesajlar da sürprizinize değer katar. İşte sevdiklerinize yapacağınız jestlere ekleyebileceğiniz anlamlı mesajlara örnekler;

● Kardeşlik için kan bağı olmasına gerek yoktur. Bazılarımız kardeşlerimizi kendimiz seçebilecek kadar şanslı doğarız. Ben de o şanslı insanlardanım işte. Hayatımın bir parçası, gelecekteki çocuklarımın teyzesi olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun.

● Bazen tüm dünya üzerine geliyormuş gibi olur, kendini yapayalnız ve mutsuz hissedersin. Sen hayatımda olduğun sürece ben, asla böyle hissetmeyeceğim ve senin de böyle hissetmene asla müsade etmeyeceğim canım dostum. İyi ki doğdun, iyi ki kesişti yollarımız.

● Bugün doğum günün! Tüm evren el ele verip de etrafında dönüyor sanki. Dilerim ki bugün kalbinden geçen bütün isteklerini yerine getirir ve mutluluğuna mutluluk katarlar. Yeni yaşında dudaklarından kahkahalar eksik olmasın. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

● Yeni yaşında tüm mutlulukların bir nar gibi artsın, bereketi ile doldursun yuvanı. tüm üzüntülerin bir kuş gibi uçsun ve gitsin. Kalbinden geçen tüm dileklerin birer birer gelsinler baş ucuna. Mutlulukların Kaf dağına ulaşsın, artsın da artsın. Doğum günün kutlu olsun.

● Bugün kocaman olduğumuzu görmek o kadar garip ki. Daha dün gibi birlikte okulu kırıp da saatlerce bilgisayar oyunu oynadığımız zamanlar. Sen benim için her zaman göz göze gelince gülmeden duramadığım, tek bir işareti ile kafasından neler geçtiğini anladığım suç ortağım olarak kalacaksın. Doğum günün kutlu olsun dostum. Unutma, yaşlanmak kaçınılmaz ama büyümek zorunda değiliz.

● Yıllar önce bugün kalbimin yerinden fırlayacağını hissetmiştim. Ayaklarım yerden kesilmişti. Ne nerede olduğumu ne de kim olduğumu bir süre hatırlayamamıştım. Ben hala seni her görüşümde patlamaya hazır bir volkan gibi heyecandan alev alevim sevgilim. Kelimeler anlatamaz sana olan sevgilimi. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun, daha nice mutlu yıllarımız olsun.

● Gözlerine her baktığımda şair oluyorum, tüm kelimeler bir şiirin dizeleri gibi sıralanıyor kalbimde. Sesini ne zaman duysam dünyanın en güzel şarkısı çınlıyor kulaklarımda. Kokun ne zaman çalınsa burnuma, bir gül bahçesinin tam ortasında rüyaya dalmışım gibi hissediyorum. Seni sevmek böyle işte. Canıma can, hayatıma anlam katanım. Tek dileğim, ellerinde olan ellerimi yaşlı ve buruşuk olduğunda da bu aşk ile tutman. Yıldönümümüz kutlu olsun.

● Birlikte yenilen yüzlerce yemek, aynı heyecanla izlenen onlarca film, gezip görülmüş çokça şehir ve hafızalardan silinmeyen binlerce anı. SEninle birlikte olmak hiç bitmeyen bir serüven, okumaya doyulmayan bir kitap gibi. Nice sonsuzluklarımız olsun sevgilim, evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

● Gözlerini açtığın zaman aydınlanıyor gün. Gece, utancından terk ediyor şehrimi. Güzel olan ne varsa senin için sıraya diziliyor sanki. Tüm güzel sıfatlar adınla anılmak için bekliyor. Dünyamı yaşanır kıldığın ve aydınlattığın için teşekkür ederim sevdiğim. Nice senelerimiz olsun.

● Seninle aynı evi, aynı yemeği, aynı hayatı paylaşıyor olmanın verdiği mutluluk başka hiçbir şeyde yok. Omzuna başını dayayıp da gözlerimi kapadığımda tek istediğim, zamanın durması ve bu huzuru sonsuza dek yaşamak. Varlığın beni ben yapıyor sevgilim. Kaç yıl geçerse geçsin her zaman benim gözümün nuru olarak kalacaksın. Yıldönümümüz kutlu olsun.

Bu mesajları dilerseniz sevdikleriniz için seçtiğiniz hediyelere ekleyebilir dilerseniz de mesaj olarak gönderebilirsiniz.Hatırlamanın ve hatırlanmanın keyfini bir ömür yaşamanız dileğiyle...

Kaynak: cicek.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir