• DOLAR 32.579
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.537
  • ...
Modern "Usta Pazarı" Konsepti ile En Sık Kullanılan Site ‪Ustamgeliyor.com
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ustamgeliyor sitesi hayatımıza 2014 yılında giren ve genç Türk girişimciler tarafından kurulan bir web sitesi. Bu web sitesinin amacı ise herhangi alanda uzmanlaşmış kişilerin siteye usta olarak ücretsiz bir şekilde kayıt olmaları ve branşları üzerinden gelen iş imkânlarından yararlanmaları.

Site, bünyesinden yüzlerce kategori bulunduruyor. Örneğin; boya badana, nakliyat, ev temizliği, tesisat, marangoz, inşaat gibi sektörlerde usta olarak kaydolan kişiler bu alanlarda gelen iş taleplerini SMS ve mail yolu ile görerek dilediği işe fiyat teklifi veriyor. Bu sayede usta karşılıklı anlaştığı işi yapma imkânına sahip oluyor.

Türkiye Ekonomisine Büyük Katkı!

sitesi ülkemize sağladığı büyük ekonomik katlı ve ciddi orandaki iş istihdamı ile de oldukça fayda sağlayan bir web sitesi.

Ülkemizde kurumsal olarak hizmet veren site, aynı zamanda yedi farklı Avrupa ülkesinde de hizmet vermeyi hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde yabancı yatırımcılar tarafından aldığı 500.000 Euro ‘luk hizmet ile dudak uçuklatan web sitesi gündeme damgasını vurmuştu.


Yatırımın hemen ardından ise Berlin’de açtığı ikinci hizmet bürosu ile sunduğu hizmeti Avrupa’ya taşıma hedefini aktifleştirdiğini gösterdi.

Bin Usta Binlerce Müşteri Trafiği

Ustamgeliyor.com sitesi Türkiye çapında sunduğu hizmette 100.00 usta ile çalışıyor. Bu rakamın müşteri trafiği ile aynı orantı da olması ustaların iş konusunda sorun yaşamadıklarını da gösteriyor. İş bulamayan birçok kişiye adres olan web sitesi, binlerce aktif kullanıcısı ile büyük bir kitleye hitap ediyor.
Örneğin; boya badana alanında iyi bir usta olan ancak bu alanda işi devamlı bulamayan kişinin siteye kaydolması ile belirlemiş olduğu hizmet alanlarında birçok iş alarak iş bulma sorunu ortadan kalkıyor. Üstelik sitenin Ustasının yaptığı işten herhangi bir komisyon talep etmemesi ustam geliyor sitesinin oldukça cazip olmasına neden oluyor.

Kullananlar Tavsiye ediyor!

Sitenin bu denli cazip görünmesi, akıllara kullanınca da her şey söylendiği gibi yolunda mı ilerliyor sorusunu getiriyor. Bu alanda yapılan en iyi sonuç ilk olarak ustamgeliyor

kullanıcıları ile görüşmekti, görüştük.
Sitenin kullanıcıları gerek usta gerek müşterilerle yaptığımız görüşmelerde iki tarafında herhangi bir mağduriyet yaşamadıklarını gördük. Daima ulaşılan çağrı merkezi ile en ufak sorun veya soruların çözümünü kısa sürede hallettiklerini söyleyen site kullanıcıları, site hakkında olumlu yorumları ile sorularımızın yanıtlanmasını sağladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir