• DOLAR 32.55
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2443.994
  • ...
İşgal Uçakları Hava Saldırılarına Bugün de Devam Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal devleti başbakanı Netanyahu son dönemde yoğunlaştırdığı Gazze`ye yönelik saldırılarına bugün (13 Kasım Salı) de devam etti. İşgal uçaklarının bugün sabah da Gazze`nin muhtelif bölgelerine yönelik üç ayrı saldırı gerçekleştirdikleri ancak herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref el-Kudra işgal uçaklarının birinci saldırılarında Gazze`nin kuzeyinde yer alan el-Kerame kulelerinin yakınında boş bir araziyi, ikinci saldırılarında Zeytun mahallesi yakınında Hamas`ın askerî kanadı el-Kassam Birlikleri`ne ait bir mevkiyi, üçüncü saldırılarında da Orta Bölge vilayetinin elektrik istasyonu yakınında boş bir araziyi hedef aldıklarını ifade etti. el-Kudra`nın açıklamasına göre saldırıda herhangi bir insanî kayıp olmadı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin verdiği bilgilere göre işgal uçaklarının Gazze semasında uçuşları ve saldırı tehditleri ise devam ediyor.

Bu arada siyonist işgal güçlerinin Cumartesi günü gerçekleştirdikleri saldırılarında yaralananlardan bir kişi daha hayatını kaybetti.

Yine Dr. Eşref el-Kudra`nın Filistin Enformasyon Merkezi`ne yaptığı açıklamaya göre işgal güçlerinin Cumartesi günü Gazze`nin Şucaiyye mahallesinin doğusundaki Tellu`l-Mintar bölgesine yönelik olarak gerçekleştirdikleri saldırıda ağır yaralanan Muhammed Ziyad Kanu` adlı 20 yaşında bir genç yarasının tesiriyle şehit oldu. el-Kudra, Muhammed Kanu`un tankların attığı mermilerin parçalarıyla yaralandığını ve ağır yaralı olarak Şifa Hastanesi`ne kaldırıldığını ifade etti.

el-Kanu` ile birlikte Cumartesi günü saldırılarında şehit edilenlerin sayısı 7`yi bulmuş oldu.

Aynı saldırılarda birçoklarının durumu ağır ve aralarında çok sayıda çocuk ve kadının bulunduğu 33 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan 3`ü sonradan hayatını kaybetti.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir