• DOLAR 32.465
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2453.279
  • ...
Muhtaç Aileler Yararına Kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR -Diyarbakır`da İslami ve hayır faaliyetleri ile bilinen Hizmet Der, Diyarbakır Tesisler Durağı`ında yardıma muhtaç aileler için kermes açtı.
 
Gelirin Tamamı Yardıma Muhtaçlara Dağıtılacak
Bugün açılan kermes hakkında İlke Haber Ajansı`na bilgi veren Kermes görevlisi Lütfi Karaduman kermesten elde edilecek gelirin tamamının yardıma muhtaç ailelere dağıtılacağını söyledi. Bay ve bayan giyiminden çocuk giyimine kadar, kitaplardan hediyelik eşyalara kadar, ev hanımlarının yaptığı el emeği göz nuru çeyizliklerden yemeğe kadar birçok ürünü burada satışa sunduklarını ifade eden Karaduman, tüm halkı kermese davet etti.
 
Hep Beraber Fakir Aileleri Sevindirelim
Karaduman "Bu kermesleri açarak durumu iyi olan kardeşlerimizin, fakir kardeşlerine yardımcı olmalarını sağlayarak onlar arasındaki dayanışmayı arttırmaya çalışıyoruz. Kermesimizde bayanlara ve erkeklere ay ayrı bölümler oluşturduk. Gelin hep beraber fakir aileleri, yetimleri ve öksüzleri sevindirelim" dedi.
 
21 Kasım`a kadar açık kalacak olan kermeste bay ve bayanlar için ayrı yerler oluşturulmuş. Kermeste bay ve bayan giyimi, çocuk giyimi, kitap, dini cd`ler bulunurken, ev hanımlarının yaptığı el emeği göz nuru çeyizlikler de satışa sunuluyor. Ayrıca, kermese getirilen yemekler ev ve işyerlerine servis ediliyor.
(Yakup Moğulgani-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir