• DOLAR 32.229
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2446.618
  • ...
Büyükşehir Belediyesi, 14 Okulun Bahçesini Düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana Valiliği koordinasyonunda Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen \"Gelecek İçin Spor\" sloganıyla başlatılan SODES Projesi kapsamındaki çalışmalarda yoğun göç alan mahallelerdeki 14 okulun bahçesi iyileştirildi, voleybol, basketbol sahası açıldı, masa tenisi alındı.

 

Adana Valiliği koornidasyonunda, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve Adana Milli Eğitim Müdürlüğü ile Teknik Eğitim Vakfı Adana Şubesi`in proje ortağı olduğu Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) Projesi kapanış töreni Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu`nda gerçekleşti.

 

Törene;Adana Vali Vekili Fikret Deniz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Vali Yardımcısı Halis Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile SODES Projesi kapsamında hizmet alan okulların yöneticileri ve öğrencileri katıldı.

 

Törende konuşan Adana Teknik Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Cevdet Kavuş ile Teknik Eğitim Vakfı Adana Şube Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Şube Müdürü Sait Altıparmak, 9 aydır yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

 

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, \"Büyükşehir Belediyesi olarak SODES Projesi kapsamında 14 okulun spor ihtiyaçlarını giderdik. Voleybol ve basketbol sahaları açtık. Masa tenisi aldık. Proje dışında da bize gelen talepler doğrultusunda değişik mahallelerdeki 14 okulun bahçesini asfaltladık. Voleybol, basketbol sahaları açtık, masa tenisi hediye ettik. Bunlar yeter mi? Elbette yetmez. Bütün okullarımıza desteğimiz sürecek. Çünkü bizim geleceğimiz sizlersiniz\" dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi olarak hedeflerinin Adana`daki bütün okulları ve camileri engelsiz hale getirmek olduğunu da anlatan Aldırmaz, \"Adana artık kabuğunu kırdı. Tüm kurumlar, bir aile gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Tüm sorunları biliyoruz. İnançla bu sorunların üzerine gidiyoruz. Bu inancımızı kaybetmediğimiz sürece birlikte çözemeyeceğimiz sorun yoktur\" şeklinde konuştu. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir