• DOLAR 32.599
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2453.035
  • ...
Diyarbakır Valisi Muhtarların Sorunlarını Dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Bağlar ve Kayapınar İlçeleri`nde görev yapan köy muhtarlarından oluşan bir heyet Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak`ı ziyaret ettiler. Ziyarette Kayapınar Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Bağlar İl Genel Meclisi Üyesi Mahmut Şimşek ve Kayapınar İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Yeşil hazır bulundu.

 

Köy muhtarlarından oluşan heyet kendilerini kabulünden dolayı Vali Toprak`a teşekkür ederek, görev yaptıkları köylerdeki çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi verip karşılaştıkları sorunlar konusunda Vali Toprak`tan yardım istedi ve 2012 yılında köylerinde yapılan hizmetler için teşekkür ettiler.

 

Köy muhtarlarının Türkiye`nin her köşesinde olduğu gibi Diyarbakır`da da çok önemli bir görev ifa ettiklerini belirten Vali Toprak, önemli olan vatandaş odaklı çalışarak en iyi şekilde görevi ifa etmek ve arkamızda hoş bir seda bırakmak olduğunu ifade etti.

 

Toprak görüşmede son olarak, \"2012 yılında Diyarbakır`ın tüm ilçelerinde olduğu gibi, Bağlar ve Kayapınar İlçelerinde de eğitim, asfalt ve stabilize çalışması, menfez, köprü,yayla yolu, spor sahaları ve oyun alanları ile daha bir çok alanda önemli yatırımlar ve hizmet çalışmalarını yürüttüklerini\" kaydetti. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir