• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Adana Umut Der Gıda Bankasından 100 Çocuğa Bayramlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Yaptığı hizmetlerle fakir ve muhtaçlara uzanan yardım eli olan Adana Umut Der Gıda Bankası, Kurban Bayramı öncesinde onlarca aile ile 100 çocuğa bayramlık giydirdi.

 

Yaptıkları yardımlar hakkında bilgi veren Adana Umut Der Gıda Bankası Başkanı Selahaddin Yeniay, tespit ettikleri muhtaç aileleri telefonla arayarak gıda bankalarına davet ettiklerini ve bu kişilere bayramlıklarını verdiklerini söyledi.

 

Kurban Bayramına kadar bayramlık giysi yardımının süreceğini belirten Yeniay; \"Şu ana kadar yüzün üstünde çocuğa giysi yardımında bulunduk. Onları derneğimize davet ederek bayramlıklarını verdik. Gönül isterdi ki, daha çok kişiye yardım etme imkânımız olsun. Bu noktada hayırsever halkımızın desteklerini bekliyoruz. Eğer bu noktada destek olurlarsa daha fazla sayıda çocuğa bayramlık giydirecek ve bayramı daha mutlu geçirmelerine vesile olacağız.\"dedi.

 

Avrupa Yetim Der ile yaptıkları ortak çalışmayla 30 yetim çocuğun bayramlıklarının alınmasına vesile olduklarını belirten Yeniay; \"Avrupa Yetim Der yetkilileri bizi arayarak \"Yetim Aile\" projesi kapsamında yetimlere bayramlık giydirmek istediklerini söylediler. Biz de bu konuda yardım edilebilecek yetimlerin tespitini yaptık. Tespit ettiğimiz bu 30 yetim çocuk, bir alış veriş merkezine götürülerek tüm bayramlıkları alındı. Katkılarından dolayı da, Avrupa Yetim Der`e teşekkürlerimizi sunuyoruz.\" şeklinde konuştu. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir