• DOLAR 32.264
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2434.318
  • ...
Girişimcilerden KOSGEB`e Teşekkür Ziyareti`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - VATSO`nun, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimci ruha sahip girişimci adaylarını girişimcilik vizyonu ve iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulabilmesine destek olmak amacıyla ABİGEM ve KOSGEB Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü uygulamalı eğitim programları çerçevesinde düzenlenen `Uygulamalı girişimcilik eğitiminin` ilki tamamlandı.
 
2-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 72 saatlik kursu başarı ile bitiren kursiyerler, projenin ortaklarından olan KOSGEB Van İl Müdürü Yörük`ü makamında ziyaret ederek, eğitimlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve KOSGEB destekleri hakkında daha detaylı bilgiler aldılar.
 
Kursiyerleri kabul eden KOSGEB Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük, KOSGEB`in kapılarının girişimciler ve girişimci adayları için her zaman sonuna kadar açık olduğunu belirtti. Ayrıca amaçlarının bölgedeki girişimcilik kültürünün yaygınlaşması, nitelikli KOBİ anlayışıyla katma değer yaratılması ve girişimciliğin geniş kitlelerce benimsenmesi olduğunu söyledi. Girişimcilik eğitimi kursuna yoğun bir şekilde başvuru yapıldığını da kaydeden Yörük, ziyaretleri için kursiyerlere ve ayrıca işbirliği içinde oldukları VATSO ve ABİGEM`e de teşekkür ederek, işbirliklerinin böyle başarılı çalışmalarla devam edeceğini ifade etti. (Sedat Karatay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir