• DOLAR 32.23
  • EURO 34.872
  • ALTIN 2447.128
  • ...
 Bazı İllerde Elektrik Kesilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
EnerjiSA`dan yapılan açıklamaya göre, programlı elektrik bakım, onarım ve arıza giderme gibi çalışmaları nedeniyle Ankara`da 15 Ekim`de Çankaya, Keçiören, Mamak, Altındağ, Sincan, Pursaklar, Gölbaşı, Haymana, Kızılcahamam, Çamlıdere, Nallıhan, Kalecik ilçelerinde bazı mahalle ve sokaklara elektrik verilemeyecek.

EnerjiSA`nın bölgesinde yer alan Çankırı`nın Ilgaz ve Bayramören ilçesi, Kastamonu Merkez, Bozkurt ve Şenpazar ilçesi, Zonguldak Merkez, Bartın`ın Ulus ilçesi ve Karabük`de de belli saatler arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Açıklamaya göre, 16 Ekim Salı günü de Ankara`nın Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Altındağ, Etimesgut, Pursaklar, Gölbaşı, Kızılcahamam, Çamlıdere, Nallıhan, Polatlı ilçelerinin bazı mahalle ve sokaklarına elektrik verilemeyecek.

Aynı gün, Çankırı`nın Bayramören ilçesi, Kastamonu Merkez, Şenpazar ilçesi ve Araç ilçesi, Zonguldak Merkez ve Ereğli ilçesi, Bartın`ın Merkez ve Ulus ilçesi, Karabük`ün Eflani ve Safranbolu ilçesinde de elektrik kesintisi yaşanacak.

17 Ekim tarihinde de, Ankara`nın Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Altındağ, Etimesgut, Gölbaşı, Bala, Pursaklar, Kızılcahamam, Çamlıdere, Nallıhan Beypazarı, Polatlı ilçelerindeki bazı mahalle ve sokaklarına enerji sağlanamayacak.

Bu tarihte, Kırıkkale`nın Yahşihan, Çankırı`nın Kurşunlu ilçelerine, Kastamonu Merkeze, Şenpazar ilçesine ve Taşköprü ilçesine, Zonguldak Merkeze ve Ereğli ilçesine, Karabük`ün Eflani ve Safranbolu ilçelerine de belirli saatlerde enerji verilemeyecek.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir