• DOLAR 32.564
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2445.831
  • ...
14 Yaşındaki Kızdan Haber Alınamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Midyat`ta evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Remziye Kanca her yerde aranıyor. Kızlarının bulunmasını isteyen aile, perişan… Çocuklarının neden dolayı kaçtığını yada kaçırıldığını bilmediklerini ifade eden Kanca ailesi, kızlarının hiçbir sorunun olmadığını öne sürüyor.

 

Geçen hafta Işıklar Mahallesi 223 Sokakta oturduğu evden çıktıktan sonra kızından bir daha haber alınamadığını belirten baba Ömer Kanca (36), yetkililerden ve duyarlı vatandaşlardan yardım istiyor. Baba Kanca, \"Kaybolduğu gün cep telefonuma yabancı bir çağrı geldi. Arayan kişi bana, `Remziye kızınızı artık ne arayın nede sorun.` dedi ve telefonu kapattı. Gelen çağrıyı aradığımda bir daha ulaşamadım. Polisi hemen ardım ve yaşanan gelişmeleri anlattım. Sonradan gelen telefon numarasının kaybolduğu gün kızımın adına aynı gün çıkarıldığını öğrendim. Aile olarak perişan durumdayız. Kızımızı ya da onu kaçıran kişiyi gören ya da nerede olduklarını bilenler varsa lütfen ya 155 Polis İmdat hattını arasın ya da en yakın polis merkezine başvursun\" dedi.

 

Gözyaşlarına hakim olamayan anne Asiya Kanca ise \"Kızımın hayatından endişe ediyorum. O kaybolduğundan beri gözüme uyku girmiyor. Kızım evden kaçacak bir insan değildi. Kardeşleri ve arkadaşları tarafından çok sevilen biriydi. Sorunu olmayan biriydi\" diye konuştu.

Kanca, çifti kızlarının bir an önce bulunmasını istedi.
(M.Sat Başaran İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir