• DOLAR 32.56
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2440.142
  • ...
`Bu Film İsrail`i Rahatlatmak İçin Yapıldı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ - Kovancılar Merkez Camii önünde, Yeni İhya Der tarafından düzenlenen kitlesel basın açıklamasıyla Peygambere hakaret içeren film kınandı.
 
Cuma namazı çıkışı yapılan basın açıklamasını İsrafil Karamazı okudu. Peygamber`e yapılan hakaretin, İsrail ve büyük şeytan Amerika`nın işbirliği ile yapıldığını belirten Karamazı, Peygamber efendimize ve onun insanlığa getirmiş olduğu yüce ahlaki değerlere sahip çıkmanın ilahi bir mesuliyet olduğunu vurguladı.
 
Karamazı, bu oyunun asırlardır aynı köhne zihniyet tarafından değişik versiyonlarla hep sahnelendiğini ifade ederek, "11 Eylül gerekçe gösterilerek İslam dünyasına yönelik başlatılan işgal ve baskılar henüz sona ermemişken, işgal ve baskılara zemin oluşturacak yeni bir tahrikle karşı karşıyayız" dedi.
 
Bu Film İsrail`i Rahatlatmak İçin Yapıldı
Bu filmin, İsrail`in rahatlatmak, meşrulaştırmak için yapıldığının altını çizen Karamazı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ey yüreklerinde aziz İslam`a ve onun peygamberine kin ve düşmanlık besleyen kimseler! Biz de rabbimizin dediği gibi diyoruz; `Geberin kininizden.` Şunu unutmayın ki, sizin bu kininizden taşan hakaretlerinizi Müslümanlar asla kabul etmeyeceklerdir. Sizler atalarınız olan Ebu Cehillerin, Ebu Leheblerin, Kab b. Eşreflerin yolunu tutup aziz İslam peygamberine hakaretler ediyorsunuz. Şunu o beyinsiz kafalarınıza sokunuz ki; bizler de birer Musab b. Umeyr, birer Ümmü Ümare, birer Muhammed b. Mesleme olup erkek ve kadınlarımızla, gençlerimiz ve yaşlılarımızla aziz Peygamberimize yapılan hakaretlere karşı kendimizi siper yapacak, malımızla ve canımızla buna karşı duracağız .``
 
``Şiddetin Sorumlusu, Şiddeti Ortaya Çıkaran Sebepler ve Tetikleyenlerdir``
Meydana gelen şiddetin sorumlusunun Müslümanlar değil, bunu tetikleyenlerin olduğunu vurgulayan Karamazı "İşgalin, sömürünün, baskının, manipülasyonun, kutsala saldırının, hakaretin, nefretin ve her türlü tahrikin olduğu bir yerde, şiddet bir sonuçtur ve bunun müsebbibi şiddeti ortaya çıkaran sebepler ve tetikleyenlerdir. Biz burada vicdan sahibi adalet savunucusu tüm insanları ve kesimleri; İslam dünyasına yönelik işgal ve talan projelerine hizmet amaçlı olan bu film ve benzeri manipülasyon araçlarına yönelik duyarlılığa ve tepki vermeye çağırıyoruz!" dedi.
 
"Bazı Hoca Efendiler, Peygambere hakareti görmezken Libya`daki Olayları Kınıyor"
Müslüman olan bu ülkede bazı hoca efendilerin açıklamalarının düşündürücü ve ibret verici olduğunu belirten Karamazı "Halkının yüzde doksan dokuzu Müslüman olan ülkemizde devletin en üst tepesinde bulunanların ve bazı hoca efendilerin Hz. Muhammed`e (sav) yapılan hakareti lanetlemeleri beklenirken, bu çirkinliği görmezden gelerek sadece Libya`daki olayı kınamaları hatta lanetlemeleri çok düşündürücü ve ibret vericidir`` ifadelerini kullandı. (Harun Kırmızıtoprak - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir