• DOLAR 32.567
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2448.287
  • ...
İhvan Lideri Batı`ya Seslendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MISIR- Başkent Kahire`de Gazeteciler Sendikası tarafından düzenlenen toplantıya katılan Müslüman Kardeşler Hareketi Genel Murşid`i Muhammed Bedii, Hz. Muhammed`e hakaret içeren film ile ilgili Batı`ya seslendi.

"Hep beraber Allah Resulüne yardımcı olalım" Şiarı altında düzenlenen toplantıda Amerika ve Fransa`ya seslenen Bedii " Allah (cc)`ın gönderdiği elçilere saygılı olun. Allah katında tüm elçilerin değeri birdir. Hz. İsa`nın Allah`ın yanında değeri neyse Hz. Muhammed`in de odur."

Amerika`da bir grup Kıpti tarafından çekilen filmle ilgili derhal hukuki işlemlerin yerine getirilmesi gerektiğini dile getiren Bedii; Amerika`nın bu alçakça film ile ilgili gereken işlemleri çoktan yapması gerektiğini ve filmin senaristlerine gereken cezanın verilmesi gerektiğini ifade etti.
 
Batı ile savaşlarının daima barış ile olacağını dile getiren Muhammed Bedii; Müslümanların batı ile muamelesinin tıpkı Allah Resulünün kendi asrında Yahudi ve Hıristiyanlarla yaptığı gibi barış ile olacağını ve ülkelerindeki büyükelçiliklerin kendilerine emanet olduğunu dile getirdi.
 
Gazeteciler Sendikasının Resmi binasında gerçekleşen konferansa Mısır Kiliseler elçisi Papaz Tadrus Habib ve bazı Hıristiyanlar da katıldı.
 
Muhammed Bedii`den sonra mikrofona geçen Papaz Tadrus; dinlerin kutsal değerlerine saldırmanın tüm dinler tarafından yasaklandığını Hz. İsa`nın kendilerine hoşgörüyü emrettiğini dile getirdi. ( Osman Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir