• DOLAR 32.224
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2456.34
  • ...
Gaziantep Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP-19 Eylül 2012 Çarşamba günü Gaziantep yerelinde yayınlanana bazı gazetelerin haber özetleri şöyle;

Hakimiyet Gazetesi: Ev Sahipleri Yandı
Şehrimizde son dönemde kira ücretlerinin tavan yapması karşısında Maliye bakanlığı görevlileri yüksek kira bedeli alan ev sahiplerinin peşine düştü. Elde ettiği kira bedelini vergilendirmeyen ev sahipleri hakkında cezai işlem başlatılacak.

Bu Vurgunun Altında da Antep Çıktı
İzmir Gümrük muhafaza hiçbir faaliyeti olmayan paravan şirketin 8 milyon liralık kimyevi ürün ithalat edip 20 milyon liralık kaçak akaryakıtı piyasaya sürdüğünü ortaya çıkardı. Paravan firma B.K.`yi kullanan kişilerin Gaziantep ve Adana`da kurulu şirketlerin sahipleri olduğu ortaya çıktı.

Telgraf Gazetesi: Fedakarlık Yapın
Gaziantep`te 2012-2013 eğitim-öğretim yılının resmi açılışı yeni yapılan Olcay Külah İlköğretim Okulu`nda yapıldı. Programda konuşan Vali Erdal Ata, Gaziantep`in eğitim sorununun çözümü için öğretmenlerden de mesai fedakarlığı istedi.

Yeni Müdür Resmen Göreve Başladı
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü`ne atanan Ömer Aydın görevine başladı. Sabah saatlerinde Gaziantep Valisi Erdal Ata`yı makamında ziyaret eden Emniyet Müdürü Ömer Aydın, buradaki kısa ziyaretinin ardından Gaziantep Emniyet Müdürlüğü`ne geçti. Törenle karşılanan Emniyet Müdürü Aydın, emniyet müdür yardımcıları ile tokalaştıktan sonra tören mangasını selamladı. Aydın daha sonra makamına geçerek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Denge Gazetesi: Almanya Vize Ofisi Açıldı
Almanya`ya gidebilmek için vize işlamlerinin kolaylaştırılması amacıyla Gaziantep`e vize ofisi açıldı.

GASKİ, Ekiyen Alt Yapıyı Yenilemeye Devam Ediyor
Gaziantep su ve kanalisazyon idaresi(Gaski) genel müdürlüğü,su kayıp ve kaçak çalışmalarına devam ediyor.

Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı
Araban ilçesinde Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan 14 Hacı adayına, Araban ilçe müftülüğünce Araban özel idare kongre ve sergi salonunda uğurlanma programı düzenlendi.

Güneş Gazetesi: Kıyamet Kopmaz!
DİSK Bölge Temsilcisi Nihat Bencan \"Gaziantep`in işverenlerine `Güneydoğu Kaplanları` denildiği için biz kaplanlara karşı mücadele ediyoruz. İşverene daha sendika kelimesini dediğiniz andan itibaren rahatsız oluyor. Fabrikaya sendika girdiği zaman kıyamet kopmaz, aksine verim artar, iş huzuru sağlanır.\"dedi.(Şefik Mert-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir