• DOLAR 32.455
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2434.83
  • ...
Billboardlardaki Çıplak Kadın Reklamları Ahlak Bozuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - İzmir`de bu ara çoğu otobüs duraklarında ahlak bozucu reklamlar var. Belediye otobüslerine binmek için mecburi olarak durakta beklediklerini söyleyen vatandaşlar, CHP`li İzmir belediyesinin bu tarz ahlak bozucu reklamları almaması gerektiğini ifade ettiler.

24 yaşında olan Murat Erdem, bir yerlere gitmek için belediye araçlarını kullandıklarını ve asılı olan ahlak dışı reklamlardan rahatsız olduklarını ifade etti.

Öte yandan belediyenin reklam alırken durakların herkesin kullandığı ortak alanlar olduğunu hesaba katması gerektiğini ifade eden Erdem ayrıca bu tarz reklamların sık sık tekrar edildiği vurguladı.

Konuyla alakalı olarak açıklama yapan bölge sakinlerinden Abdulkadir Hoca \"Duraklar halkın ortak kullandığı yerler olduğu için alınacak reklamlarda bu hesaba katılarak alınmalıdır. Bunun çoluk çocuğu var, insanlar aileleriyle bir yere gitmek için durağa geliyor. Tabi bu görüntüler çocukların ahlakını bozacağı gibi, gençleri de tehdit ediyor. Belediye buraya reklam alırken bunu hesaba katmalıdır. Halkın inançlarına saygılı olmalıdır\" dedi.

\"İnsanların en çok kullandığı yerler duraklardır\" diyen Hoca son olarak Belediyenin ahlak dışı reklamlardan vazgeçmesi gerektiğini vurguladı. (Yunus Şani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir